• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Putin seli Zvezdu iz Arene?!

Autor mondo.rs

Gradska uprava saopštila je plan obeležavanja 70. godišnjice oslobođenja Beograda i zakomplikovala crveno-belima organizaciju utakmice sa Galatasarajem.

 Putin seli Zvezdu iz Arene?! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Preklapanje evroligaškog kalendara sa rasporedom proslave 70. godišnjice oslobođenja glavnog grada, stvoriće problem Crvenoj zvezdi, po svemu sudeći.

Iako je najavljeno, pa i potvrđeno da će crveno-beli sve utakmice Evrolige odigrati u hali na Novom Beogradu, na dan prvog meča (16. oktobar) tamo bi trebalo da bude održana i svečana akademija, kao deo centralne manifestacije proslave.

Očekuje se dolazak velikog broja zvanica iz inostranstva, a tog dana u Srbiju stiže i Vladimir Putin, predsednik Ruske Federacije.

Termine obeležavanja godišnjice u petak je saopštila Gradska uprava, a prenela novinska agencija Beta:

"Centralne manifestacije proslave su vojna parada i svečana akademija u čast oslobodiocima Beograda, koja će se održati u četvrtak, 16. oktobra, u Kombank areni", glasi zvanična informacija.

Gosti Beograda biće predstavnici boračkih organizacija Ruske federacije, Velike Britanije, Francuske, Belorusije, Ukrajine, Azerbejdžana, Italije, Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Prema definitivnom kalendaru Evrolige, iste večeri međusobni meč odigraće Crvena zvezda i Galatasaraj, pa sada postoji realna mogućnost da ta utakmica ipak bude preseljena u halu "Pionir".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC