• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dabovićeva ljuta na drugarice?!

Autor mondo.rs

Dnevni list "Sport" prenosi izrazito kritički obojenu izjavu Milice Dabović iz Istanbula...

Milica Dabović bila je najefikasnija, ali i najfanatičnije borbena u želji da se pobedom nad domaćinom, Turskom, plasiramo u polufinale Mundobasketa.

Zato joj je veoma teško pao minimalan poraz (62:61), a nakon utakmice nije štedela reči razočaranja, ali ni kritike na račun neimenovanih reprezentativki.

"Tako blizu, a tako daleko. Imale smo ih, ali tako se završava utakmica kada sve igračice hoće da daju koš. Bezveze smo šutirale u pojedinim trenucima, ishitreno. Bez potrebe. Ja se ubijam za svaku loptu, a ovamo...", prenosi "Sport" izjavu kapitena Srbije.

"Primale smo poene kad nije trebalo, u poslednjim sekundama napada smo pravile faulove. Nesmotreno! Neke igračice bi trebalo da se zapitaju šta ovde rade. Pravile smo nedopustive gluposti".

Njeno mišljenje je da su Turkinje "tri puta lošije od nas".

"Ne mogu ovo da prežalim, ubijena sam u pojam. Ovakva utakmica se igra jednom u životu i mi propustimo da pobedimo. Hoću da igram za drugo, treće mesto, neću za šesto, sedmo, osmo... Ide mi se kući", ogorčena je Milica Dabović, koja je Turskoj ubacila četiri trojke i ukupno 18 poena.

Utisak je da kapiten reprezentacije nije trebalo da daje izjave dok joj se emocije malo ne slegnu.

Nije ni ona igrala sjajno na svakom meču ovog Svetskog prvenstva, a u četvrtfinalu je verovatno najviše podbacila njena sestra Ana.

Čemu negiranje truda i želje nekih drugih igračica, kada je objektivno ostvaren lep uspeh, a sve zajedno tek treba da se bore za odlazak na Olimpijske igre, kao vrhunac karijere svakog sportiste?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC