• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Levskog: Zvezdo, osvoji titulu

Autor mondo.rs

"Rekao sam kolegi Radonjiću i na terenu da mu od srca želim trofej ove sezone", izjavio je Konstantin Papazov posle meča u "Pioniru".

 Trener Levskog: Zvezdo, osvoji titulu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Utakmica Crvene zvezde Telekom - Levski završena je i očekivanim ishodom i očekivanom razllikom, iako je početak nagovestio veću borbu.

Gosti iz Bugarske vodili su u uvodnom periodu utakmice i bili konkurenti do sredine treće četvrtine, kada su domaći serijom 20:1 osigurali pobedu i pritom i zabavili navijače.

Uprkos ubedljivom porazu svog tima, harizmatični trener Levskog Konstantin Papazov nije bio nezadovoljan.

"U dvorani u kojoj su padale velike ekipe imali smo dobre minute, bili smo interesantni kao nova ekipa, ali nam jako fale naša prva dva pleja, oni su nam nosioci igre. Povređeni Brendon Hit je ubedljivo najbolji igrač u Bugarskoj. Veoma nam je bitan. Mislim da smo prva 23 minuta odigrali i iznad svog kvaliteta. Zato je rezultat bio dobar i to je davalo dodatnu energiju, ali mislim da je ipak realna razlika od 25 do 30 poena", rekao je na konferenciji za novinare.

"U Bugarskoj su mladi igrači do 23 godine"

"Danas smo više od 31 minuta koristili našeg jako mladog trećeg plejmejkera (Dejana Karamfilova, 1994). Kod nas u Bugarskoj su mladi igrači svi koji imaju do 23 godine. Hrabro se borio, morali smo da ga bodrimo. Veliki problem je bilo drugo poluvreme".

Titi Papazov posebno je primetio emociju između publike i Jake Blažiča.

"Blažić je doneo agresiju, vidim da tu postoji ljubav između njega i publike, dao je veliku želju navijačima. Moji igrači nisu bili spremni da odgovore na to".

Posle utakmice razmenio je nekoliko reči sa Dejanom Radonjićem.

"Poželeo sam mu sreću i bar jednu titulu. Znate kako je prošle godine Zvezda doživela nesreću u polufinalu, protiv Cibone. Ovo je dobar početak sezone"

Koji su ciljevi Levskog? Ne isti kao oni koji su zacrtani na kraju minule, kada je osvojena tripla kruna i kada su u Sofiji kovani veliki planovi. Pa i napad na mesto u Evroligi. Problemi gazde kluba sa zakonom poremetili su i ambicije tima.

"Za mene je jako bitno da budemo deo Jadranske lige, da to iskoristimo najbolje moguće i mislim da smo tim sa dobrim domaćim parketom. Ne bih da se borimo u dnu tabele. Bili smo i 'na krovu' posle triple krune, imali smo velike ambicije, ali dešava se na Balkanu to što se desilo sa našim gazdom. Verujem u Boga i idemo dalje. ABA liga je potpuno drugi nivo u odnosu na bugarsku ligu. Kad smo se izborili za mesto u njoj imali smo ambicije i za prva četiri. Sada je situacija drugačija".

Primetio je da beogradska publika aplauzom nagrađuje i poteze protivnika. Zahvalio je zbog toga navijačima Zvezde.

"Za dosta poteza smo dobili aplauz i svaka čast za to. Vidi se da je košarka život za ovu naciju", konstantovao je Titi Papazov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC