• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blažič "kraći" za 16.000 dinara i dve plate

Autor mondo.rs

A moraće da plati i materijalnu štetu nastalu udesom koji je izazvao u noći između petka i subote. "Izvinjavam se taksisti, klubu i navijačima", poručio košarkaš Crvene zvezde Telekom.

 Blažič "kraći" za 16.000 dinara i dve plate Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

"Žao mi je zbog svega što se desilo i preuzimam potpunu odgovornost. Izvinjavam se taksisti sa kojim sam se sudario, ali i mom klubu i navijačima zbog svih neprijatnosti koje sam prouzrokovao", izjavio je za klupski sajt košarkaš Crvene zvezde Telekom, Jaka Blažič, povodom saobraćajne nezgode koju je izazvao u subotu.

U udesu nije bilo povređenih, a slovenački internacionalac je kod sudije za prekršaje već platio predviđenu kaznu u iznosu od 16.000 dinara. Snosiće, takođe, sankcije i prema Disciplinskom pravilniku KK Crvena zvezda Telekom u iznosu dva mesečna primanja i naknadom kompletne materijalne štete, navosi se u saopštenju crveno-belih.


"Na taj način klub će staviti tačku na ceo ovaj slučaj. Svesni smo da je u ovom trenutku Jaki Blažiču najteže, jer se uvek isticao primernim ponašanjem, a prema svim obavezama se odnosio maksimalno profesionalno. Pogrešio jeste, a za svoj postupak snosi odgovornost. Sigurni smo da je izvukao pouku, a najvažnije je da nije bilo povređenih", dodaje se u saopštenju.

Iz Zvezde su izrazili žaljenje zbog ovog događaja i najavili da će "kao klub koji veliku pažnju poklanja društvenoj odgovornosti", dati svoj doprinos u akcijama koje imaju za cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC