• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bodiroga: Grobari "krivi" za uspjehe Partizana!

Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga smatra da većina zasluga za uspjehe Partizana u Evroligi pripada navijačima crno-bijelih.

 Bodiroga: Grobari "krivi" za uspjehe Partizana! Izvor: MONDO

Doskorašnji sportski direktor rimske Lotomatike izjavio je za banjalučku štampu da crno-bijeli imaju "nešto" što ostali evroligaši nemaju - vjerne navijače.

"Mislim da Partizan ima ono što drugi nemaju - izvanrednu publiku i ambijent u Beogradu. Najveći pokretač Partizana su njegovi navijači. Atmosferu koju naprave Grobari u Areni ili Pioniru niko ne može da napravi, tako da je Partizan za svakog protivnika neugodan. Imali su Beograđani i strpljenja s mladim košarkašima, sačekali su ih da stasaju i dobili mnogo. Čestitke momcima i svim ljudima u klubu", rekao je Bodiroga u Trebinju, gdje je završen ''And 1 rising stars", četvrti košarkaški kamp za djecu.

Prema njegovim riječima, nema namjeru da poslije odlaska iz Rima preuzme bilo kakvu funkciju u Košarkaškom savezu Srbije.

"Ne. Sebe ne vidim ni u reprezentaciji, niti na bilo kojoj drugoj funkciji u bliskoj budućnosti",
prenosi banjalučki "Glas Srpske".

Bivši reprezentativac Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, nije želio da daje prognoze oko uspjeha izabranika Dušana Ivkovića na predstojećem EP u Poljskoj.

"Još je rano pričati o tome. Sigurno je da reprezentacija ima neki program do Olimpijskih igara. Treba joj dati vremena. Prvo veliko takmičenje je prvenstvo Evrope. Sigurno imamo kvalitetnu reprezentaciju u kojoj su Tepić, Veličković, Teodosić, Tripković, Krstić, Rakočević i oni će biti nosioci igre, kao što su nosioci u bilo kom evropskom klubu. Imamo i dosta mladih i talentovanih igrača. Mislim da mogu da se bore s bilo kojim protivnikom u Evropi", dodao je nekadašnji košarkaš Milana, Reala, Barselone, Panatinaikosa i Rome.

Bodiroga je ipak istakao da ova generacija srpskih košarkaša posjeduje ono što je u njegovo vrijeme bilo najvažnije.

"Ova generacija igrača voli da igra za reprezentaciju Srbije. Igrači uživaju da nose dres reprezentacije. To rade s ponosom. To je najvažnije i ne treba im praviti dodatni pritisak. Imamo dobar tim".
zaključio je Bodiroga.



Dječiji osmijeh je najveća nagrada

"Kamp u Trebinju nudi dosta. Tereni su stvarno odlični, smještaj adekvatan, a tu je i sjajna grupa trenera, na čelu s profesorom Milivojem Karalejićem. Htio bih da se zahvalim svima koji rade u kampu i svim ljudima u Trebinju na gostoprimstvu. Puno mi je srce kada vidim ovoliko srećne djece na jednom mjestu. Dječji osmijeh je najljepša nagrada za trud koji trenutno ulažemo kako bi mališani imali sve uslove za rad i napredak u košarci", zaključio je Bodiroga.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC