• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan sa pojačanjima napada Krku!

Autor mondo.rs

"Skinuta je BAT blokada, pomogli su prijatelji kluba i sponzori, ušlo se i u neke obaveze", rekao je trener Partizana Duško Vujošević dan pre utakmice sa Krkom u "Pioniru".

 Partizan sa pojačanjima napada Krku! Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Košarkaški Partizana će, posle važne pobede na startu sezone u Solnoku, debitovati pred svojim navijačima u sredu, u 20 časova, verovatno u punom "Pioniru".

Da li će na tom susretu nastupiti i novajlije? Hoće, oktrio je trener šampiona Srbije Duško Vujošević.

"Skinuta je BAT blokada, pomogli su prijatelji kluba i sponzori, ušlo se i u neke obaveze, ali su Murić i Kuzeloglu registrovani i to je veoma pozitivno za klub", rekao je Vujošević i dodao:

"To je samo deo rešavanja problema. Za konkurentan nastup u Evropi potreban je i jedan Amerikanac, a oni nisu navikli da čekaju platu. Problemi su veliki. Samo jedan igrač dobio je dve plate za ovu sezonu, a dugujemo igračima iz prošle sezone, Radna zajednica je bez plate 11 meseci..."



"Igrači su imali alibi ako izgube u Solnoku, ali su pokazali da su ljudi i da nemaju nisku tačku topljenja", istakao je Vujošević, čiji je tim ne stariji od 20 godina u proseku izdržao pritisak teškog gostovanja i slavio u subotu na parketu na kojem je prethodnih sezona gubio i u mnogo jačim sastavima.

Potom je opomenuo...

"Ne treba sad misliti da ćemo dobiti svaku utakmicu. To bi bila druga krajnost u odnosu na atmosferu u kojoj smo otišli u Mađarsku".

Još sudeći izboru igrača za konferenciju za medije, moglo je da se nasluti da će navijači Partizana čuti dobre vesti ovog utorka malo pre podneva. Novinarima se obratio standardno trener Vujošević, a od igrača tu je pojačanje upravo iz Krke, Edo Murić. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC