• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Neke navijače ne moram da zovem...

Autor mondo.rs

"...uvek su tu. Ipak, neke samo uspeh privlači", konstatovao je trener Partizana pred prvu utakmicu u "Pioniru" ove sezone.

 Vujošević: Neke navijače ne moram da zovem... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Biće ovo teška, ali svakako zanimljiva i sezona puna izazova za košarkaše Partizana.

Ako se uzmu u obzir sve okolnosti pod kojima su se crno-beli pripremali za sezonu 2014/15, praktično od saznjanja da neće igrati Evroligu, može se konstatovati da im je ove sezone podrška publike potrebnija nego bilo kada na početku 13-godišnje vladavine srpskom košarkom.

Na neki način, to apostrofira i trener crno-belih Duško Vujošević, ali se dan uoči debija u "Pioniru" i meča sa Krkom iz Novog Mesta, u okviru 2. kola ABA lige, i pribojava da to neće biti slučaj.

On je rečima...

"Pozivam navijače, mada neke ne moram ni da zovem. Uvek su tu. Ipak, neke samo uspeh privlači...", najavio susret sa slovenačkim timom u kojem će, za razliku od gostovanja Solnoku, imati na raspolaganju i pojačanja letos angažovana.

Vujošević je istakao da je za pobede u Evropi potreban i bar jedan Amerikanac, ali i da je neizvesno da li će klub moći da ga angažuje.

Stoga...

"Ove godine za nas nema unapred izgubljenih utakmica, ali ni unapred dobijenih. Nijedan protivnik neće da dodje u 'Pionir' i da se preda", rekao je trener Partizana.

"Čeka nas teška utakmica, Krka ima kvalitet... to je dobra ekipa, dobro igraju i nisu slučajno pobedili Cedevitu i Olimpiju... Partizan je blagi favorit, ja verujem u moju ekipu... imamo samopoštovanje i ponos da kažemo da u Beogradu niko protiv nas nije favorit", rekao je Vujošević novinarima.

"Jako sam zadovoljan rezultatom u Solnoku, igrači su imali alibi ako izgube pošto nemamo Amerikance, a nije igrao ni Edo Murić, ali su pokazali da su ljudi i 40 minuta su se borili. Nadam se da je to uvod u nešto što ćemo gledati cele sezone", rekao je Vujošević.

Pored njega, s novinarima je razgovarao i Murić, koji je kao bivši igrač Krke slikovito opisao šta je ta ekipa u stanju da uradi, ako se potceni.

"Igraju tako da se opustite, a onda vas zakolju kao na spavanju", rekao je Murić.

Vujošević mu je na to u šali kazao da je reč o govoru mržnje.

Murić je potom dodao da ko potceni Krku, "dobije po zubima".

Utakmica drugog kola Jadranske lige počinje u sredu u 20.00. Ulaz na tribine je 200 dinara, a za parter 400 dinara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC