• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Cibone: Nije ovo lako podneti

Autor mondo.rs

Marin Rozić teško je prihvatio ubedljiv poraz od Crvene zvezde Telekom.

 Kapiten Cibone: Nije ovo lako podneti Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nije Cibona imala šansu u utorak protiv Zvezde. Beograđani su bili agresivniji, brži i kreativniji od borbenog početka do mirnog kraja utakmice.

Vukovi su doživeli i treći uzastopni poraz od crveno-belih u svojoj hali. U poslednjih šest međusobnih duela, ostvarili su jedan trijumf, prošlog proleća, u Kombank areni, u polufinalu ABA lige.

Potom su osvojili "jadransku" titulu, čiju su odbranu ove sezone počeli sa dva poraza, od kojih večerašnji sigurno više boli.

"Igrali smo pet minuta, a nakon toga nismo više postojali. Zvezda je vrhunska ekipa, ali njihova igra bila je zapravo plod naše nemoći. U ovoj utakmici nije valjalo ništa i zbog toga sam razočaran pre svega u sebe, jer ekipa je ogledalo trenera. Moramo izgledati bolje", rekao je posle utakmice trener Cibone Slaven Rimac.

Kapiten prvaka ABA lige Marin Rozić nije lako podneo neuspeh i na parketu, pa je u jednom duelu dva puta laktom udario u glavu Maika Cirbesa, zaradivši tako nesportsku ličnu grešku.

"Nije lako podneti da te neko u Zagrebu dobije sa ovako velikom razlikom, a pre toga si još i osvojio naslov. Ipak, od juče se ne živi. Rezultat nije realan, nije pravi odnos snaga, jer mi svakako imamo veći kvalitet od onoga što trenutno prikazujemo. Hteo bih samo zahvaliti publici, koja razume razliku u kvalitetu, pa nas je ispratila aplauzom", rekao je Rozić.

Zvezda je u prva dva kola ABA lige ostvarila ubedljive trijumfe, nad Levskim i Cibonom, dok je vicešampion Hrvatske izgubio u svojoj hali i u prvom kolu, od Olimpije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC