• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Ovako se gradi tim

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Telekom čestitao ekipi na "odgovornoj igri" od početka do kraja utakmice u Zagrebu. Otkrio šta ga najviše veseli.

 Radonjić: Ovako se gradi tim Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nekoliko puta isticao je Dejan Radonjić prethodnih dana da će u utakmici protiv Cibone videti dokle je njegov tim stigao u procesu uigravanja.

Prema viđenom u "Draženovom domu", crveno-beli su na dobrom putu. Pobedili su Cibonu lako i ubedljivo. Praktično, već u prvoj četvrtini.

Do kraja treće deonice rasla je prednost Radonjićevog tima i narasla na maksimalnih "plus 31", posle kojih je odmorio nosioce igre i pružio im šansu za odmor. Primera radi, Markus Vilijams (19 poena, 11 asistencija, šest skokova) u poslednjoj deonici nije ni ustajao sa klupe.

"Čestitam svojim momcima. Igrali smo odgovorno od samog starta, kontrolisali smo igru, povećavali razliku, koja je u jednom trenutku bila i nerealna", rekao je trener Zvezde posle utakmice.

Svaki igrač crveno-belih proveo je na terenu bar po deset minuta, osim još "rovitog" Stefana Jovića. I tim aspektom Radonjić može biti zadovoljan. Istakao je i da ekipa odlično radi na treninzima.

"Veseli me što smo u ponedeljak uveče napravili najbolji trening do sada. Kroz ovakve mečeve nastavićemo da gradimo naš tim. Zadovoljan sam", poručio je Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC