• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Ruši me mali čovek sa dve torbe

Autor mondo.rs

Trener Partizana burno i emotivno je reagovao na pisanje jednog dnevnog lista o "ulasku" velikog novca u klub i dovođenju zvučnih pojačanja.

 Vujošević: Ruši me mali čovek sa dve torbe Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Partizan već se oglasio zvaničnim saopštenjem, povodom pisanja da je u utorak na njegov račun "leglo" 750.000 evra i da su dogovoreni dolasci Milana Mačvana odmah, a Saše Pavlovića kasnije tokom sezone.

Duško Vujošević morao je, ipak, da kaže nešto o tome i posle meča protiv Krke (64:68).

Trener crno-belih je podsetio da je zimus novinarsko udruženje reagovalo kada je on "prozivao" novinara lista "Politika", dodavši da mu nije jasno kako sada mogu da se objavljuju takve neistine.

"Dobili smo 750.000 evra, samo ne znam od koga, a Mačvan i Pavlović su pred vratima? Novine treba da imaju obavezu prema istini, da pišu ono što je tačno, ili da stoje iza toga što pišu. Ne pominjem to kao alibi, ali ovaj tim igra, a da nije plaćen nijedan igrač - samo je Murić avansno dobio dve plate kada je došao u klub. Ovo je očigledno sračunato da bi se uznemirio tim na dan utakmice i da bi se u javnosti stvorila drugačija slika o nama".

Vujošević je potom indirektno dozvolio mogućnost da je Partizan dobio određeni novac, u kom slučaju bi to smatrao "pučom" protiv njega lično.

"Ako su neke pare date, a ja ne znam da jesu, one sigurno nisu završile u prvom timu. Ko daje taj novac, da li time sponzoriše puč protiv mene? Situacija sa Klobučarom i BAT blokadom je regulisana tako što su pare pozajmljene. Legalno, po ugovoru".

Trofejni stručnjak veruje da su neistine potekle od, kako je rekao, "malog čoveka sa velikom torbom", a zatim se ispravio, rekavši da taj čovek nosi "dve torbe".

"Jedna je puna para, druga puna laži".

I to nije bilo sve...

"Nije pošteno da se ovo piše. Prvi tim Partizana nije isplaćen ni za prošlu godinu i ne znam kada će biti. Ugovor sa Telekomom bio je fiksni samo u prvoj godini, sada nije precizirano da li ćemo i šta dobiti, znači, drže nas na kratkom lancu. Ono što dolazi od NIS-a ide na otplatu poreskog duga. Ne samo da momci nisu dobili novac, nego ne znam kako će da ga dobiju".

"Regulisali smo nešto od dugova, prema Gordiću, Mačvanu... ali za daleko manji novac od cifre koju pominju novine. Banka nije ušla u prvi tim. Sramota..."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC