• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpijakos bez trenera, stiže Đorđević?!

Autor mondo.rs

Jorgos Barcokas podneo je ostavku nakon poraza od Panatinaikosa u četvrtfinalu Kupa Grčke.

 Olimpijakos bez trenera, stiže Đorđević?! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ekipa Olimpijakosa ostala je bez trenera samo dva dana pre početka novog nacionalnog prvenstva, odnosno šest dana pre starta Evrolige!

Dosadašnji strateg Jorgos Barcokas nije "preživeo" sastanak sa upravom, dan posle velikog preokreta u završnici utakmice i eliminacije od Panatinaikosa u četvrtfinalu Kupa.

Odlaskom prvog grčkog trenera - osvajača titule klupskog prvaka Evrope (na Fajnal foru 2013. u Londonu, pobedama nad CSKA i Realom), automatski se postavlja pitanje ko će biti naslednik, a klupski čelnici moraju da "odgovore" u vrlo kratkom roku.

Tamošnji mediji navode da je među glavnim kandidatima i selektor Srbije Aleksandar Đorđević, koji je na Mundobasketu u Španiji odveo ekipu do finala i srebrne medalje.

"Orlovi" su na putu do velikog uspeha deklasirali Grčku, a upravo njihov selektor Focis Kacikaris je drugo ozbiljno ime koje se povezuje sa klupom Olimpijakosa.

Dok to pitanje ne bude rešeno, funkciju prvog trenera obavljaće dugogodišnji igrač i član stručnog štaba crveno-belih, Srbin Milan Tomić.

Đorđević bi u slučaju konkretne ponude Olimpijakosa i dogovora sa crveno-belima, morao da sedne za sto i sa čelnicima Košarkaškog saveza Srbije. On je zimus potpisao ugovor do oktobra 2015, ili do septembra 2016, u slučaju da se "orlovi" kvalifikuju za olimpijski turnir u Rio de Žaneiru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC