• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Slušam samo o Neptunasu

Autor mondo.rs

"Pogrešno je preskakati utakmice. Čeka nas jako važan meč sa Mega Vizurom", izjavio je trener Zvezde na Malom Kalemegdanu.

Pobeda nad Galatasarajem rasplamsala je optimizam među navijačima Crvene zvezde Telekom. Mnogi već razmišljaju o utakmici protiv Neptunasa sledeće nedelje i nastavku borbe za Top 16.

Sa druge strane, Dejan Radonjić upozorava da njegov tim pre toga igra u nedelju važan meč protiv Mega Vizure i da bi morao da bude koncentrisan na tu utakmicu.

On se na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu osvrnuo na činjenicu da se "u javnosti više govori o duelu sa Neptunasom nego o meču sa Vega Vizurom, jako važnom za Zvezdu"

"Vodimo računa da kod igrača takav pristup ne bude prisutan ili da ne bude prisutan bar do te mere da nam ugrozi ono što nam je prioritet, a to je osvajanje novih bodova. To sigurno nije dobro razmišljanje. Treba da se ide od utakmice do utakmice, jer je to put koji će nam doneti ono što priželjkujemo", rekao je Radonjić.

Crveno-beli će zbog tekvondo turnira u hali Pionir prinudno dočekati Mega Vizuru u Železniku, u hali koja je poznata i jednima i drugima, jer u njoj treniraju.

"Ne sme biti prisutno preskakanje utakmica i posmatranje stvari na taj način da odigravanje jednog meča i ostvarenje jedne velike pobede samo po sebi može da nam donosi dobre rezultate i igre. Nije realno da se tako nešto dogodi i ne može nam doneti ono što mi priželjkujemo. Iz tog razloga očekujem da pristup i koncentracija u ovom meču budu adekvatni kvalitetu i potencijalu koji poseduje Mega Vizura", dodao je.

Komentarišući snagu tima Dejana Milojevića, Radonjić je istakao potencijal nekoliko igrača. Ekipa Dejana Milojevića biće jača i za debitanta Marka Kešelja, povratnika u srpsku košarku.

"Naši dueli uvek su jako interesantni i vrlo neizvesni. Zato ovaj meč treba posmatrati na taj način. Mega je mlad tim, sa velikim potencijalom. Zna se koliki je potencijal Nikole Jokića. Nenad Miljenović je ove sezone preuzeo ulogu lidera i to jako dobro koristi. Tu se ističu i Jaramaz, Zagorac i malo stariji Marelja. Dolaskom Marka Kešelja dobili su veliko pojačanje u kvalitetu, ali i iskustvu, što je jako značajno za tim".

Zvezda je u prva tri kola pobedila Levski, Cibonu, pa Olimpiju. Mega je savladala MZT Skoplje i Cibonu, a izgubila od Levskog u Bugarskoj.

"U duelu sa Megom želimo pre svega dobru koncentraciju koja je na ispitu posle duela sa Galatom, jer smo imali veliku fizičku i emotivnu potrošnju. Moramo da budemo na maksimalnom nivou. Ako ne bude tako - Mega će to znati da iskoristi. Zato postoji bojazan i zato moramo da budemo oprezni. Cilj je pobeda i nadogradnja onoga što smo do sada pružili", podvukao je trener Zvezde.

Parovi 4. kola

U subotu

Igokea - Krka 19.00
MZT Skoplje - Solnok 21.00

U nedelju

Olimpija - Partizan 17.00
Levski - Budućnost
Cedevita - Metalac
Crvena zvezda Telekom - Mega Vizura

U ponedeljak

Cibona - Zadar 20.30

TABELA: Crvena zvezda Telekom 3-0, Krka 3-0, Budućnost 3-0, Solnok 2-1, Olimpija 2-1, Zadar 2-1, Mega Vizura 2-1, Cedevita 1-2, Partizan 1-2, MZT Skoplje 1-2, Levski 1-2, Igokea 0-3, Cibona 0-3, Metalac 0-3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC