• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Nedović se nameće!

Autori mondo.rs Autori Agencije

Prethodne noći odigrano je nekoliko predsezonskih NBA mečeva. Golden Stejt poražen je od Hjustona, ali je Nedović za 23 minuta ubacio 16 poena.

Povreda stopala, zbog koje je propustio Svetsko prvenstvo, očigledno je prošlost za srpskog košarkaša Nemanju Nedovića koji je bio najistaknutiji pojedinac Golden Stejta u meču u kojem je njegov tim izgubio od Hjustona rezultatom 90:83.

Za nesto manje od 23 minuta, koliko je proveo na terenu, Nedović je ubacio 16 koševa, pet puta asistirao i jednom bio najviši u skoku. Efikasniji od srpskog reprezentativca na ovom meču bio je samo njegov saigrač Džastin Holidej koji je postigao 18 poena.

Akter utakmice u Hjustonu bio je i Ognjen Kuzmić koji je, takođe, imao zapaženu rolu o čemu svedoče sedam koševa, četiri skoka i tri asistencija za 16,5 minuta.

U pripremnom periodu za predstojeću sezonu, u noći između nedelje i ponedeljka, pored meča u Hjustonu, odigrane su još četiri utakmice, a u Bruklinu i prva u nizu eksperimentalnih u kojima četvrtine traju 11, umesto 12 minuta.

U NBA Ligi se, naime, testira moguće skraćenje utakmica sa 48 na 44 minuta, a u prvom eksperimentu te vrste bolje se snašao Boston koji je savladao domaćina sa 95:90.

...
Izvor: YouTube

REZULTATI:

Oklahoma - Minesota 94:112

Čikago - Šarlot 101:96

L.A. Lejkers - Juta 98:91

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC