• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Šteta bi bilo za Zvezdu...

Beogradska štampa počela je da "opipava puls" mogućih zamjenika Svetislava Pešića na klupi Crvene zvezde.

 Obradović: Šteta bi bilo za Zvezdu... Izvor: MONDO

Ako se situacija na Malom Kalemegdanu ne bi razriješila u skladu sa željama igrača, koji su za ostanak Pešića i predsjednika Slobodana Vučićevića, nekadašnji Zvezdin as Saša Obradović svakako bi bio jedno od logičnih opcija za poziciju šefa struke.

Poslije tri sezone u Kelnu i jedne u Kijevu, već ima dovoljno iskustva da mu se povjeri takav posao, međutim, Obradović je samog sebe isključio iz te kombinacije.

"Ja jesam Zvezdino dijete i sigurno ne mogu da budem trener u Partizanu, ali imam neke druge planove. Sem toga, nisam definitivno napustio Kijev, jer postoje naznake da bi saradnja mogla da se nastavi”, rekao je Obradović dnevnom listu "Press".

Svetislav Pešić bio je Obradovićev prvi trener u inostranom klubu, kada je sredinom 90-ih prešao iz Zvezde u berlinsku Albu.

"Znam šta se dešava u Zvezdi, ali nisam se čuo sa Karijem da vidim kako se on osjeća zbog cijele situacije. Vidio sam samo Nebojšu Ilića u gradu i iz njegove priče zaključio sam da su svi u klubu skeptični po pitanju budućnosti. Šteta je da se ne nastavi projekat koji je započet prošlog ljeta, jer Zvezda ima talentovan tim".

Obradović je dodao da će ovog ljeta pokušati da radi na svom usavršavanju i to kod jednog od najboljih stručnjaka na svijetu, selektora Srbije Dušana Ivkovića.

"Želim da pratim treninge naše reprezentacije tokom priprema za EP. Zamoliću Dudu da se uključim u rad jer želim da vidim kako se radi u vrhunskoj ekipi i kako se sprema za velika takmičenja".

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije dodao je da aktuelna generacija koju trenira Ivković može u Poljskoj da napravi iznenađenje.

"Imamo dobar potencijal u igračima, jer su to sve momci sličnog godišta, koji su prošli zajedno sve mlađe kategorije. Uz dobar rad sigurno možemo da napravimo iznenađenje na šampionatu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC