• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Zvezda neće menjati trenera. Zašto? Pa neće

Autor mondo.rs

Prvi čovek KK Crvena zvezda Telekom govorio je dan pre utakmice sa Valensijom o poziciji Dejana Radonjića, dinamici prodaje ulaznica, konceptu za budućnost...

 Čović: Zvezda neće menjati trenera. Zašto? Pa neće Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda dobro gura ove sezone. U ABA ligi drži čelnu poziciju sa ekipom Budućnosti sa skorom 5-0, dok u Evroligi ima polovičan učinak u prva dva kola.

BUDŽET

Prvi čovek Zvezde otkrio je koliki je budžet za ovu sezonu. "Ovosezonski budžet za ceo sistem Zvezde, što uključuje i mlađe selekcije i školu košarke, iznosi 3,6 miliona evra. Možda je to za neke mnogo, ili malo. Međutim ono što nas muči su brige iz prošlosti, i zaostavština od dva miliona evra koja stiže na naplatu. U trećoj smo godini rekonstrukcije i borimo se sa tim problemima", rekao je Čović.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović uoči meča sa Valensijom u 3. kolu Evrolige odgovorio je na spekulacije koje se pojavljuju u medijima.

Čović je ponovio da prvi trener Dejan Radonjić i stručni štab imaju puno poverenje Uprave kluba, ali i stakao da ekipa zna šta joj je činiti.

"Čitam malo priče i spekulacije i mogu da kažem da Zvezda neće menjati trenera. Zašto? Pa, neće! Pozicija trenera je sigurna. Mi imamo puno poverenje u trenera i stručni štab i ne sumnjamo da će napraviti zadovoljavajući rezultat. Mi ne opterećujemo ni stručni štab ni ekipu, ali se zna šta se od njih traži - borba do poslednje kapi znoja, maksimalan trud i izgaranje na terenu i pravi odnos prema grbu i dresu koji nose", rekao je Čović.

Prvi čovek crveno-belih pozvao je navijače da na meču protiv Valensije dođu u Kombank arenu u što većem broju i pomognu ekipi.

GORDON

Nebojša Čović prokomentarisao je i napise da je Zvezda navodno zainteresovana za Drua Gordona, bivšeg igrača Partizana. "Pogrešili su, u pitanju je Džordan", našalio se Čović, demantujući da su crveno-beli u bilo kakvim pregovorima sa američkim košarkašem.

"Nama je važna svaka utakmica, i u ABA ligi i u Evroligi. Ali da bismo napravili dobar rezultat neophodna nam je i podrška navijača. Zato apelujem da navijači dođu u što većem broju na utakmicu protiv Valensije i pomognu ekipi da fer navijanjem napravi dobar rezultat. Crvena zvezda ima jedan od najmlađih timova ove sezone, najeftiniji, ali i najpespektivniji u Evroligi. To ne znači da nema ambicije, ali moramo biti i realni. I rastemo iz godine u godinu, bez obzira na probleme", dodao je Čović i napomenuo da je do srede ujutro prodato 10.500 karata i da je preostalo još oko 7.000 ulaznica za meč trećeg kola grupe D Evrolige.

On se osvrnuo i na meč sa Valensijom, aktuelnim šampionom Evrokupa.

"Valensija jeveoma organizovan i dobar tim i trener Perasović ne dozvoljava divljanje u timu... ali to nije moj posao. Zna se ko se bavi time i ja verujem da će naš stručni štab i ekipa uraditi sve što je neophodno da što bolje odigraju protiv Španaca", istakao je predsednik kluba i otkrio da je prodato 2.300 sezonskih karata, što je mnogo više u odnosu na prošlu godinu, kada je kupljeno 1.400.

Meč između Crvene zvezde i Valensije igra se u četvrtak od 19 časova u Kombank areni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC