• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Partizan nije bio opcija

Stefan Marković ima samo 21 godinu, a ovo mu je već treće ljeto sa "A" reprezentacijom Srbije.

 Marković: Partizan nije bio opcija Izvor: MONDO


Iza talentovanog plejmejkera je burnih mjesec dana, koji su obilježile priče o prelasku u Crvenu zvezdu. Sada je to za njega prošlost.

"Igrač sam Hemofarma i sljedeće godine ostajem u Vršcu, pod uslovom da se nešto drastično ne promjeni. Ovo dalje ne bih komentarisao", rekao je Marković na okupljanju reprezentativaca u hotelu Zira.

Prije kombinacije za Zvezdom, u kuloarima se moglo čuti da je Partizan zainteresovan da u paketu angažuje Markovića i gorostasa Hemofarma Bobana Marjanovića.

"Što se tiče mene, to su bila samo nagađanja".

Marković je ljetos imao svoju ulogu tokom kvalifikacija za Evrobasket. Da li će uspjeti da se nađe među 12 putnika za Poljsku?

"Trudiću se da se dokažem, međutim, odluka je na selektoru. Šta god bude, važno je samo šta će reprezentacija da uradi na EP. Meni je bitno da mogu da treniram i družim se sa ovakvim igračima. Većina se dobro poznaje još iz mlađih kategorija, tu je od starijih samo Kecman, ali bio je i prošle godine i dobro smo se uklopili".

Kruna četvorogodišnjeg rada trebalo bi da bude Olimpijada u Londonu 2012, mada se odlazak tamo mora zaslužiti na terenu.

"Bilo bi sjajno da se pojavimo na takvoj manifestaciji. Za sportistu nema ničeg ljepšeg od toga i to bi bilo ostvarenje sna za svakog od nas. Nadam se da ćemo uraditi dobre stvari u ovih nekoliko godina", zaključio je Marković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC