• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Oprostiću se u Partizanu

Dejan Milojević u utorak se i zvanično vratio u klub sa kojim je sredinom ove decenije "žario i palio" po Srbiji, regionu i Evropi.

 Milojević: Oprostiću se u Partizanu Izvor: MONDO

Milojević je u prostorijama crno-bijelih u Humskoj 1 potpisao jednogodišnji ugovor sa osvajačem triple krune i najavio da će mu to biti poslednji igrački angažman.

"Ovo mi je, takoreći, sto odsto poslednja sezona. Razmišljao sam da li da je odradim u inostranstvu, ali sam zaključio da to ipak ne želim. Igrao sam za Partizan na vrhunskom nivou, sada sam pet godina stariji, ali trenirao sam cijelo ljeto i siguran sam da još uvijek mogu da pružam partije kakve se u ovakom klubu očekuju", izjavio je Milojević.

Video snimak pogledajte na našem portalu www.mtsmondo.com

Na pitanje da li je moguće da se poslije eventualnih velikih uspjeha u narednoj sezoni predomisli i odluči da igra do 2011, odgovorio je odrečno.

"Baš bih volio da ove sezone uradimo nešto veliko, da osvojimo titulu i napravimo neki uspjeh u Evropi, pa da na spektakularan način završim karijeru".

Milojević je istakao da se u Partizanu nikad nije štedio, pa neće ni sada. Ipak, ne bi trebalo očekivati da ubaci Olimpijakosu 35 poena, kao na utakmici Evrolige 2003/04.

"Kada sam odlazio u inostranstvo bio sam ubjedljivo najbolji igrač domaćeg prvenstva i Jadranske lige. Naravno da ne želim da igra Partizana zavisi od mene, kao u to vrijeme. Ali energija sa kojom ću izlaziti na teren biće sigurno ista. Vidjećemo za šta će to biti dovoljno".

"Srpski Barkli" istakao je da sa Duško Vujoševićem nije ni prekidao kontakt po odlasku iz Partizana 2006. i da su se lako dogovorili o ulozi u novom timu crno-bijelih.

Prethodne tri godine igrao je za Pamesu i Galatasaraj.

"Bilo mi je izuzetno lijepo, ali sve tri godine nisam imao sreće sa povredama. To su bile mehaničke povrede, neki udarci od kojih sam poslije vukao otoke koji su mi pravili probleme... Generalno sam u karijeri pravio dobre odluke. Vjerujem da je i ova sada dobra".

Dobrodošlicu Milojeviću poželjeli su Mlađan Šilobad i Dragan Todorić.

"Broj 13 se vratio u Dejanove ruke. Izuzetno mi je drago što se takav košarkaš i čovjek vratio u Partizan i što će mlađi igrači imati priliku da stasavaju uz njega", rekao je Šilobad.

Todorić se zahvalio Milojeviću što je odabrao da u Partizanu završi karijeru i potom se obratio novinarima:

"Gro tima sada je sastavljen, ali očekujem da se vidimo makar još dva puta za narednih mjesec dana".

Sportski direktor crno-bijelih najavio je dolazak jednog spoljnog igrača i jednog na poziciji "tri-četiri", a možda se među njima nađe još neki povratnik.

(I. B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC