• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Dvadeset minuta disali kao jedan

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde nije mogao da sakrije zadovoljstvo i spokoj posle vredne pobede nad ekipom Budućnosti u derbiju ABA lige.

 Radonjić: Dvadeset minuta disali kao jedan Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Telekom u sjajnoj atmosferi u Pioniru je pronašla put do pobede i održanja stoprocentnog učinka u regionalnom takmičenju (6-0).

Mada je Budućnost maltene konstantno vodila u prvih 30 minuta, crveno-beli su zahvaljujući seriji od 17:0 krajem treće i početkom četvrte četvrtine "prelomili" meč u svoju korist - 83:69.

"Mislim da je utakmica opravdala zvanje derbija i da je najbolja koja je odigrana u ABA ligi ove sezone. Računali smo da ogromna potrošnja protiv Valensije može da donese neke loše stvari, što se videlo u prvom poluvremenu, kada smo bili bez koncentracije, energije...", pričao je Dejan Radonjić na konferenciji za novinare.

"Sigurno je da će posle evroligaških mečeva (nedeljom u ABA ligi) biti izdanja poput ovog. Jako je teško u tom ritmu biti konstantan, to se dešava i drugima".

Radonjić je pohvalio izdanje ekipe u drugom poluvremenu, dobijenom sa 20 poena razlike.

"Evidentno dobar timski pristup, dvadeset minuta igre u kojoj je svaki pojedinac dao značajan doprinos, tako da na kraju slavimo i ubedljivije nego što se moglo pretpostaviti. Iz timske igre uvek proistekne učinak pojedinaca. Jasno je da smo u tom delu utakmice disali kao jedan, izgledali kao tim koji odlično funkcioniše..."

Trener Zvezde bio je srećan i zbog odziva publike.

"Ovakva podrška u Pioniru je nešto novo na utakmicama ABA lige, ali bilo je jako dobro. Bilo nam je uživanje da damo sve od sebe i obradujemo navijače, kako pobedom, tako i igrom".

Naredna nedelja donosi novi izazov - duel sa neporaženim Olimpijakosom, liderom D grupe Evrolige.

"Imaćemo neki dan za trening, što baš i nije bio slučaj u prethodnom periodu. Nadam se da ćemo to dobro iskoristiti, da neće biti nepredviđenih stvari, pa da onda u krcatoj Areni odigramo dobar meč sa bratskim klubom", poručio je Dejan Radonjić.

Zvezda i Olimpijakos igraju u petak od 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC