• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobra vest za Vujoševića: Mačvan može!

Autor mondo.rs

Košarkaši Partizana, u potrazi za trećom pobedom u sezoni, biće jači za Milana Mačvana, koji se oporavio od povrede.

 Dobra vest za Vujoševića: Mačvan može! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana u subotu od 21 čas dočekuju MZT Skoplje u utakmici koju je ABA liga, na svom zvaničnom Twitter nalogu, najavila frazom "samo je pobeda opcija".

Posle samo dva trijumfa u prvih šest kola ABA lige, i četiri poraza u međuvremenu u Evrokupu, ekipi Duška Vujoševića biće neophodni bodovi protiv Makedonaca, koji su srpsku prestonicu stižu sa identičnim skorom.

Dobra vest za Vujoševića, ali i navijače Partizana, jeste da se Milan Mačvan oporavio od povrede koju je zadobio nedugo po zakasnelom povratku među crno-bele, zbog čega nije igrao na tri prethodna duela, dva u Evrokupu i jednom u ABA ligi.

"Vreme je za pobede"

Trener Partizana Duško Vujošević uveren je da su najteži dani ove ekipe, u smislu postignutih rezultata i napornog rasporeda, završeni. "To je iza nas", rekao je Vujošević i dodao da, uz sav respekt prema narednom protivniku, "očekuje pobedu".

Krilni igrač Partizana Edo Murić očekuje da duel sa Skopljacima posluži kao "odskočna daska za uspon na tabeli".

"U naredna tri kola igramo još protiv Levskog i Cibone, cilj nam je da dobijemo sve te utakmice i počnemo da se penjemo ka tamo gde nam je i mesto. Nismo očekivali ovako loš učinak na početku sezone, sigurno je da nam je u nekim mečevima nedostajalo samopouzdanja i iskustva da bismo odigrali kvalitetnije završnice, ali verujem da ćemo povratkom Mačvana mnogo dobiti i na tom planu", rekao je Murić.

Vujošević je na konferenciji za medije pred duel 7. kola rekao i da je Nemanja Bezbradica povređen, da zbog toga nije putovao u Rusiju na meč Evrokupa sa Crvenim oktobrom, koji su crno-beli izgubili u dramatičnoj završnici. Trener šampiona Srbije dodao je i da će Boris Dalo, posle jednog propuštenog meča, vratiti u sastav.

Reprezentativac Slovenije upozorio je da će MZT sa pojačanjima Seadom Šehovićem i Damjanom Stojanovskim, igrati drugačije nego do sada i podsetio da svaki rival iz ABA lige protiv Partizana podiže nivo motivacije i kvalitet igre.

Crno-beli će po svemu sudeći još koju nedelju morati da se snađu bez kapitena Dragana Milosavljevića, čiji povratak treninzima ne znači automatski i njegovo uključivanje u takmičarski pogon. Bar ne onako brzo kao su se navijači nadali...

Sjajni bek ovih dana je u jednom intervjuu nagovestio da će zaigrati tek u "večitom derbiju", a taj susret dolazi na red 1. decembra.

"Iskreno, meni je ubedljivo najvažnija sledeća utakmica, tako da ne razmišljam ni o Rumunima koji nas očekuju u sredu, a kamoli o Zvezdi. Kod Dragana je specifična situacija, on je van terena već devet meseci i sigurno je da osim mišljenja lekara treba da se uzme u obzir i njegovo lično mišljenje i realna spremnost. On trenira dosta intenzivno, ali ga još nismo uveli u kontakt igru", rekao je Vujošević.


Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zzz

Njemu ni 5 Macvana nemoze pomoci. Ja ondje vidim samo sakicu ocajnika

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC