• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U "Pioniru" pank i buka!

Autor mondo.rs

Nije mnogo navijača Partizana prepoznalo važnost utakmice sa Makedoncima, ali oni koji su došli pružaju glasnu podršku crno-belima.

 U "Pioniru" pank i buka! Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

"Poraz nije opcija", radni je naslov utakmice 7. kola ABA lige u koju su Partizan i MZT Skoplje ušli sa po dve pobede i četiri poraza.

Važnost meča, međutim, nije prepoznao veliki broj navijača crno-belih, njih oko 3.000 okupilo se u subotu uveče u "Pioniru", ali atmosfera nije u srazmeri sa brojem ljudi u dvorani.

Oni koji su došli da podrže ekipu Duška Vujoševića u veoma teškom trenutku, glasni su i aktivno učestvuju u igri, a atmosferu su "zagrejali" hitovi pank sastava "JNA", koji grme sa razglasa.

Partizan je u susret sa Skopljacima ušao posle serije gostovanja, čak sedam puta igrao je šampion Srbije na gostujućim parketima u prvih deset utakmica sezone i zabeležio samo dve pobede. Zbog toga je uspeh u subotu uveče preko potreban ekipi, u koju su se vratili Milan Mačvan i Boris Dalo.

MZT s klupe predvodi v. d. trenera, Boban Mitev, koji je ove nedelje nasledio ekipu od Vrbice Stefanova. On je već drugi stručnjak koji je otišao iz Skoplja, posle samo šest utakmica. Nakon trećeg kola, uradio je Zmago Sagadin.

Pratite utakmicu Partizan - MZT na Mondu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC