• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hemofarm doveo bivšeg prvaka Evrope!

"Poslije sjajnih rezultata na domaćoj i afirmacije na evrosceni, trener koji dolazi u Hemofarm mora da teži još boljim rezultatima", rekao je Višić.

 Hemofarm doveo bivšeg prvaka Evrope!  Izvor: MONDO

Trofejni stručnjak Zoran Višić predvodiće u naredne dvije sezone ekipu Hemofarma, petostrukog uzastopnog državnog prvaka i aktuelnog osvajača Kupa Srbije u ženskoj konkurenciji.

Na predstavljanju novog trenera u sjedištu Vrščana, istaknuto je da o Višićevom kvalitetu dovoljno govori podatak da je sa košarkašicama ruskog Jekaterinburga osvojio titulu prvaka Evrope.

"Dobro poznajem klub i sredinu, kao i ambicije ekipe. Poslije sjajnih rezultata na domaćoj i afirmacije na evropskoj sceni, svaki trener koji dolazi u ovaj klub mora da iskoristi priliku i nastavi tamo gdje se stalo, da teži još boljim rezultatima", poručio je Višić.

On je istakao da se "od prvog dolaska u Vršac potajno nadao" da će "jednog dana sjesti na klupu Hemofarma i to se danas obistinilo". Višić je nasljednik Marine Maljković, koja je prošlog mjeseca preuzela Partizan.

Vrščanke će naredne sezone igrati u neznatno izmijenjenom sastavu, pošto su klub napustile Butulija i Ostojić, a dovedene su mlade Saša Čađo iz Sarajeva i crnogorska reprezentivka Maja Milutinović.

Višić će najvjerovatnije moći da računa i na iskusnu Marinu Janković.

Uprava Hemofarma je za novog koordinatora zaduženog za rad sa mlađim muškim selekcijama postavila Žarka Vučurovića.

"Pokušaćemo da iz sopstvenog pogona izbacimo nove igrače, koji bi mogli da budu nosioci igre u klubu, a ne epizodisti. Koncepcija je da se rad sa mladima intenzivira i da se maksimalno iskoriste uslovi koje grad i klub imaju", rekao je on.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC