• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Problemi čine Galatu samo jačom!

Autor mondo.rs

"Odsustvo Pocijusa i Micova, kao i finansijski problemi, doneće do kohezije u ekipi", tvrdi trener košarkaša Crvene zvezde pred početak drugog kruga prve faze Evrolige.

 Radonjić: Problemi čine Galatu samo jačom! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U petak, u 19 časova, Galatasaraj - Crvena zvezda Telekom!

Srpski tim bio je bolji u Beogradu, videćemo ko će biti bolji u Istanbulu gde ekipa Ergina Atamana nema poraz.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao da ekipa veoma motivisana putuje u Istanbul na meč 6. kola Evrolige protiv Galatasaraja, sa željom da turskom timu nanese prvi poraz na domaćem terenu terenu ove sezone.

"Kreće drugi krug, u kojem imamo pet utakmica, a tri na strani. Idemo u Tursku sa velikom željom da iznenadimo Galatasaraj. Pokazali smo da možemo da odigramo dobro protiv jakih ekipa i napravimo brejk. Spremni smo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže, iako znamo da neće biti nimalo lako", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u Dvorani "Pionir".

"To je ekipa koja ima kvalitet i iskustvo i na svom terenu igraju jako dobro o čemu najbolje svedoči podatak da ove sezone nemaju poraz na domaćem parketu, čak ni protiv Evroligaša".

Radonjić je istakao da priče o plasmanu u Top 16 fazu Evrolige mogu negativno da se odraze na njegov tim.

"Imamo još pet kola i sve ekipe su u igri za plasman u narednu fazu. Svako kolo donosi novine, protivnici u grupi se pojačavaju, Valensija je dovela Nedovića, Neptunas nije autsajder u grupi. Moramo da ostanemo skromni i čvrsto na zemlji i iz meča u meč da gradimo ono što želimo", naveo je Radonjić.

Crnogorski stručnjak dodao je da se nada da će oporavak plejmejkera Stefana Jovića biti kraći, iako je prva progniza bila da će četiri nedelje biti van terena.

On je rekao da vicešampion Turske ima izuzetno kvalitetan i iskusan tim, a posebno je izdvojio Portorikanca Karlosa Aroja.

"Galatasaraj je klub sa velikom tradicijom i ogromnom armijom navijača. U dobroj su formi i posebno su jaki na domaćem terenu, gde nemaju poraz. Odsustvo Pocijusa i Micova, kao i finansijski problemi, doneće do kohezije u ekipi. Arojo može da pravi razliku protiv svakog tima u Evroligi, ističe se još Erceg, ali i dobra centarska linija", rekao je Radonjić i zaključio:

"Očekujemo da naprave mobilizaciju".

Utakmica 6. kola Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde igra se u petak od 19 sati u Dvorani "Abdi Ikpeči".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC