• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Tejlor na "hlađenju" 24 utakmice

Autor mondo.rs

Čelnici NBA lige suspendovali su na 24 meča košarkaša Šarlota Džefri Tejlora zbog nasilničkog ponašanja.

Džefri Tejlor neće biti plaćen dok je pod suspenzijom, koja mu je izrečena zbog fizičkog napada na devojku sa kojom je u vezi i lomljenje hotelskog inventara.

Njih dvoje, u vidno alkoholisanom stanju, sukobili su se krajem septembra u jednom hotelu u Mičigenu. Košarkaš je posle verbalnog sukoba gurnuo devojku, koja je pala u hodniku i udarila glavom o vrata druge sobe. Tejlor ju je potom udario po ruci, a onda je pesnicom udario u zid u hodniku.

Iz hotela su pozvali policiju koja je uhapsila Tejlora, a zatim mu je određena uslovna kazna od godinu i po dana, u okviru koje će morati da odradi 26 nedelja specijalnog programa protiv nasilničkog ponašanja,

Igrač Hornetsa moraće da se i uključi i u program lečenja od alkohola i da redovno odlazi na proveru, kao i da odradi 80 časova društveno korisnog rada.

"Ova suspenzija je neophodna kako bi se zaštitili interesi NBA lige i poverenje publike u nju. Ponašanje Džefrija Tejlora krši važeći zakon i prema mom mišljenju nije u skladu sa standardima moralnosti i štetno je za ligu", rekao je NBA komesar Adam Silver.

Tejlor je već propustio 11 mečeva ove sezone, pa će morati još 13 da presedi pored parketa. On će zbog suspenzije izgubiti 200.000 dolara, od ukupne zarade koja iznosi 915.000 dolara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC