• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" odletjeli, Bjelica čeka vizu

Košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju je letom preko Milana otputovala u Folgariju, gdje će obaviti najteži dio priprema za EP u Poljskoj.

 "Orlovi" odletjeli, Bjelica čeka vizu Izvor: MONDO

Selektor "orlova" Dušan Ivković se na aerodromu "Nikola Tesla" našao sa 17 košarkaša, odsutan je bio samo Nemanja Bjelica.

"Bjelica nema šengen vizu. Nadam se da će je uskoro dobiti, kako bi se što prije priključio pripremama", objasnio je Ivković u izjavi za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Na put su otišli Marković, Tepić, Teodosić, Paunić, Popović, Kecman, Tripković, Bogdanović, Kešelj, Veličković, Erceg, Mačvan, Radenović, Krstić, Perović, Marjanović i Raduljica (na slici).

"U Italiji ćemo biti izolovani i moći ćemo da radimo na miru. Od ovih priprema očekujem mnogo, samo da nas na planini posluži vrijeme. Radićemo na povećanju opšte fizičke spreme igrača, ali i košarka će biti stalno prisutna, u odnosu 60:40. Radićemo na igri i taktičkim varijantama, kako bismo se maksimalno spremili za dvonedeljni ciklus trening utakmica".

Ivković se osvrnuo na dosadašnji tok priprema, rekavši da ga najviše raduje što su problemi sa povredama bili minimalni.

"Osim Luke Bogdanovića, koji je imao lakšu upalu i od srijede će početi sa trčanjem, svi igrači su zdravi. Osim momaka iz univerzitetske selekcije, ostali su imali veće pauze, posebno Krstić, koji je najduže odmarao. Osnovni zadatak je da ih dobrim doziranjem treninga dovedemo u slično stanje pripremljenosti".


Reprezentacija Srbije se u Beograd vraća 2. avgusta, a onda će do 14. avgusta i odlaska u Njemačku trenirati u Kovilovu.

(MONDO, foto: KSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC