• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turski trener: Nisam znao! Duboko saučešće…

Autor mondo.rs

"Na konferenciji za novinare posle utakmice nisam znao da je jedna osoba izgubila život. Moje duboko saučešće porodici, Crvenoj zvezdi i navijačima…", poručio Ergin Ataman preko Twittera.

 Turski trener: Nisam znao! Duboko saučešće… Izvor: MN PRESS

Tragedija koja se dogodila u petak uveče u Istanbulu, kada je 25-godišnji navijač Crvene zvezde Marko Ivković ubijen nožem ispred dvorane Abdi Ipekči, izazvala je burne i oštre reakcije srpskih zvaničnika.

Pored tragičnog događaja, u Srbiji je na stub srama izložen i trener Galatasaraja Ergin Ataman, zbog izjave date po završetku utakmice "da su srpski navijači teroristi, koji su došli da terorišu turski narod".

U telefonskom razgovoru dvojice premijera Srbije i Turske, Aleksandar Vučić je turskom kolegi rekao da "Ataman više nije dobrodošao u Srbiju"..


Trener Galatasaraja još uvek se nije zvanično obratio javnosti, ali je na svom Twitter profili izrazio žaljenje zbog izrečenog i tugu zbog tragičnog događaja pre meča.

"Na konferenciji za novinare posle utakmice nisam znao da je jedna osoba izgubila život. Sve moje primedbe su izrečene pre tog saznanja. Moje duboko saučešće porodici, Crvenoj zvezdi i navijačima. Duboko sam ožalošćen jer ovakvim tragedijama nema mesta u sportu i životu", napisao je Ataman.






Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC