• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bakić ljut na Vujoševića

Reprezentacija Crne Gore ovog ljeta želi da završi posao započet prošle godine i plasira se u "A" diviziju evropske košarke.

 Bakić ljut na Vujoševića Izvor: MONDO

U grupi igrača koji neće pomagati stubovima ekipe, Pekoviću, Drobnjaku, Šćepanoviću i Kuku, nalazi se i bek Crvene zvezde Boris Bakić.

Selektor Duško Vujošević na konferenciji za novinare je otkrio da je razlog Bakićevog odbijanja da dođe na pripreme - lične prirode.

"Boris se nije odazvao pozivu sa obrazloženjem da u Partizanu kod mene nije imao tretman kakav je trebalo da ima", prenose "Vijesti".

Boris Bakić bio je član Partizana od 2004. do 2007. i sa njim je u limitiranoj ulozi osvojio tri titule prvaka države i jednu Jadransku ligu.

"Ne igra se za Duška, već za reprezentaciju. Gledam sve u interesu ekipe i ako je bilo grešaka, nije bilo sa namjerom. Pozvao sam ga zbog igara koje je pružao u Crvenoj zvezdi, a on je dva-tri dana prije početka priprema došao sa tom pričom. Ne znam da li je neka uvreda, ako je uvrede bilo, veća od nacionalnog ponosa", dodao je Vujošević.

Trener crno-bijelih objasnio je sistem takmičenja u čiji finiš ulazi ekipa Crne Gore.

"Iz tri grupe u baraž idu tri pobjednika i najbolji drugoplasirani tim. Od te četiri ekipe samo dvije će igrati u 'A' diviziji. Crna Gora je favorit, ima zalihu iz prvog dijela kvalifikacija, ali nam to ne daje priliku za opuštanje. Svaki kiks može značiti još dvije godine igranja u 'B' diviziji, a neki reprezentativci su u najboljim igračkim godinama".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC