• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović: Mora sve da nam se "poklopi"

Autor mondo.rs

Kapiten Crvene zvezde Telekom smatra da je za pobedu nad Olimpijakosom potrebno ispuniti veliki broj preduslova.

 Mitrović: Mora sve da nam se "poklopi" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ekipa Crvene zvezde Telekom u petak (20.45) gostuje trostrukom prvaku Evrope, Olimpijakosa, u okviru pretposlednjeg kola D grupe Evrolige.

Crveno-beli su u četvrtak oko podneva otputovali u glavni grad Grčke, a za uveče je predviđentrening u dvorani Mira i prijateljstva. Oba tima su već obezbedila plasman u Top 16 fazu, tako da će predstojeći meč biti prilika da se u rasterećenoj atmosferi vidi koji tim je trenutno bolji.

"Kvalitet i snagu Olimpijakosa mogli smo da vidimo na delu u Kombank areni, gde su pružili fantastičnu partiju. Mi smo već u Top 16 fazi i možemo da uživamo u ovoj utakmici, ali to ne znači da nećemo igrati na pobedu. Naprotiv", kaže Luka Mitrović za klupski sajt.

Upitan šta je potrebno da bi se to ostvarilo,
kapiten ekipe odgovara:


"
Da biste pobedili Olimpijakos na njegovom terenu, morate da pružite 150 odsto svojih mogućnosti. Svih 40 minuta moramo da igramo dobru i agresivnu odbranu, da u napadu budemo strpljivi i pametni i da pogađamo otvorene šuteve i 'zicere' koje smo promašivali u prvoj utakmici. U slučaju da se sve ove kockice slože, imali bismo šanse da napravimo iznenađenje u Pireju".

Mitrović je iskoristio priliku da još jednom prokomentariše ostvarenje velikog cilja i to dva kola pre kraja takmičenja u grupi.

"Ne želimo da budemo samo učesnici Top 16. Još smo gladni pobeda, tako da jedva čekamo da saznamo imena svih protivnika i da se nastavi takmičenje. Svaka utakmica biće velika škola za naš mladi tim i siguran sam da ćemo posle svake biti sve bolji i bolji. Naravno, pre toga želimo da protiv Olimpijakosa i Laboral Kuće zadržimo visok nivo igara i probamo da završimo grupu sa što više pobeda. Svaka nam je jako važna", završio je Mitrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC