• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakl u najavi: Zvezdu dočekuje puna dvorana?

Autor mondo.rs

Utakmica protiv "bratske" Crvene zvezde Telekom probudila je veliko interesovanje među navijačima Olimpijakosa. Očekuje se da hala bude ispunjena, prvi put ove jeseni.

 Spektakl u najavi: Zvezdu dočekuje puna dvorana?  Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS Karte za duel beogradskih i atinskih crveno-belih u Srbiji planule su početkom novembra u jednom danu, za nekoliko sati. Kombank arena bila je puna, navijači su zajedno navijali i poslali jedinstvenu sliku u svet.

U četvrtak uveče, malo više od 24 sata pre druge utakmice "bratskih" klubova, još ima karata u prodaji na atinskim blagajnama. Istovremeno, grčki mediji procenjuju da će Dvorana mira i prijateljstva biti puna, prvi put ove sezone.

"Iako je interesovanje odmah po otvaranju blagajni bilo veliko, još ima do 700 neprodatih ulaznica. Međutim, očekuje se da će do početka utakmice i te karte biti rasprodate i da će Dvorana mira i prijateljstva biti puna prvi put ove sezone. U hali će biti i navijači Crvene zvezde, koji su bliski sa navijačima Olimpijakosa", piše portal onsports.gr.

Kapacitet dvorane Olimpijakosa je 11.554 mesta i u njoj će u petak biti odigrana utakmica bez rezultatskog značaja. Sastaće se jedine dve ekipe Grupe D koje su za osam kola obezbedile plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Grupe navijača iz Beograda otputovale su u Grčku u četvrtak, a predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović skrenuo je pažnju turističkoj agenciji, koja je organizovala deo tih aranžmana, na opasnost od njihovog eventualnog sukoba sa pristalicama Panatinaikosa i PAOK-a.

Ekipa Dejana Radonjića doputovala je u glavni grad Grčke danas posle podneva.

Utakmica će početi u petak u 20.45 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC