• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne može se bez "kralja"...

Autor mondo.rs

Klivlend bez najboljeg igrača poražen od Oklahome (94:103), čime je prekinuo sjajnu nisku pobeda.

Klivlend se loše proveo na gostovanju Oklahomi. Pretrpeo je poraz (94:103), čime je prekinuta pobednička serija od osam mečeva.

Kavsi su nastupali bez najboljeg igrača Lebrona Džejmsa. "Kralj" je zbog bolova u kolenu ostao van parketa, a trener Klivlenda Dejvid Blat rekao je da nije reč o ozbiljnijoj povredi i da će se on uskoro vratiti u tim.

U odsustvu Džejmsa istakao se Kajri Irving sa 20 poena, ali uz šut iz igre 7/21. Kevin Lav završio je utakmicu sa 18 poena i 16 skokova, a Tristan Tompson sa 14 poena i 13 uhvaćenih lopti.

U pobedničkom timu, koji je stigao do četvrtog trijumfa u nizu, najbolji je bio Rasel Vestbruk sa 26 poena. On je iz igre šutirao 50 odsto, a imao je i osam asistencija i sedam skokova. Kevin Durent "ugradio" je 19 poena u pobedu.

...
Izvor: YouTube

U preostalom duelu odigranom u noći između četvrtka i petka, Hjuston je posle produžetka u gostima pobedio Sakramento sa 113:109. Ekipu je do trijumfa predvodio sjajni Džejms Harden sa 44 poena, od čega 10 u produžetku, uz osam asistencija.

Harden, trenutno najbolji strelac lige, postigao je trojku kojom je izborio produžetak za svoj tim, a onda je u nastavku ubacio sedam vezanih poena bez odgovora sa druge strane. Ovo je bio peti trijumf u poslednjih šest utakmica Hjustona.

Sakramentu je ovo bio drugi uzastopni poraz i sedmi u poslednjih devet mečeva, iako tim igra dobro. Daren Kolison bio je najefikasniji sa 24 poena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC