• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slukas: Zvezdina odbrana najbolja u Evropi

Autor mondo.rs

Košarkaš Olimpijakosa biranim rečima govorio je o defanzivi beogradskih crveno-belih posle utakmice u Pireju.

 Slukas: Zvezdina odbrana najbolja u Evropi Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crveno-bela feštana tribinama i u Atini je završena   pobedom Olimpijakosa. Zvezda je bila bolja u većem delu meča, ali je na kraju ipak ispustila trijumf.

Neuspeh je neće mnogo boleti. Sigurno neće dugo, jer je iste večeri postalo jasnije šta će biti ulog utakmice srpskog vicešampiona i Laboral Kuće sledećeg petka, u praznoj hali Pionir. Ko će od ta dva tima otići u grupu sa Barselonom, a ko sa Fenerbahčeom?

Pročitajte kalkulacije.

U večeri drugog ovosezonskog poraza od Olimpijakosa, Crvena zvezda Telekom još jednom je pokazala da može da se nosi sa najvećim timovima evropske košarke. Pobeda joj je izmakla, ali nisu izostale pohvale rivala na njen račun.

Brent Petvej, krilni centar Olimpijakosa, rekao je da je nekada "bolje biti srećan nego dobar". Njegov saigrač Kostas Slukas takođe je pohvalio beogradske crveno-bele.

"Znali smo da ćemo igrati protiv čvrstog tima. Pobedili smo ekipu koja teško gubi. Igrali smo sjajno u odbrani i ostvarili još jednu pobedu. Mislim da Zvezda igra najbolju odbranu u Evropi, a mi smo bili malo nervozni. Ipak, važno je da smo završili prvu fazu na prvom mestu. To je bio naš cilj, da se borimo za svaki posed. Nismo odustali ni od jedne lopte", izjavio je bek Pirejaca.

Olimpijakos će u poslednjem kolu gostovati Galatasaraju i imaće priliku da ga eliminiše iz Evrolige, da tako "progura" Neptunas (4-5) u Top 16 fazu i da okonča prvu rundu takmičenja sa samo jednim porazom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC