• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Furija" na EP bez Bernija Rodrigeza

Na papiru gledano, rivali reprezentacije Srbija na Evropskom košarkaškom prvenstvu, koje će se u Poljskoj održati u septembru, su sve slabiji...

 "Furija" na EP bez Bernija Rodrigeza Izvor: MONDO

"Orlovi" su u grupi sa Španijom, Slovenijom i Velikom Britanijom.

Britancima su nedavno otkazale prve zvijezde, NBA igrači, Luol Deng i Ben Gordon, a sada je i "crvena furija" ostala bez beka Bernija Rodrigeza.

Prvotimac Unikahe otkazao je učešće na EP, jer se još nije potpuno oporavio od povrede koju je zaradio u polufinalu plej-ofa šampionata Španije, protiv Barselone.

"Žao mi je, jer sam sanjao Eurobasket i želio sam da pomognem reprezentaciji da stigne do medalje. Ipak, mislim da je u redu da na vrijeme priznam da nisam spreman i da neko ko je zdrav zauzme moje mjesto", rekao je Rodrigez.

On je standardni član reprezentacije Španije i jedan od igrača na koje je selektor Serđo Skariolo računao kao na nosioca igre.

"Berni nam ne donosi samo igračke, već i ljudske kvalitete i to možda više nego bilo ko drugi u ovoj ekipi. Sada imamo problem, jer nam je on bio vrlo važan igrač, pogotovo u odbrani, i moramo pokušati da pronađemo odgovarajuću zamjenu", rekao je Skariolo.
Selektor reprezentacije Španije je poslije otkaza Rodrigeza ekipi priključio Karlosa Suareza iz Huventuda, Antonija Buena iz Estudijantesa i Serhija Ljulja iz Reala.

(Tanjug, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC