• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijateljski se častili pesnicama

Košarkaši Italije pripremaju se za dodatni kvalifikacioni turnir za plasman na EP u Poljskoj od 7. do 20. septembra ove godine

 Prijateljski se častili pesnicama Izvor: MONDO

Košarkaši Kanade pripremaju za se Prvenstvo Amerike, na kojem će pokušati da se izbore za plasman na SP 2010. godine u Turskoj.

Na Trentino kupu u Italiji, gdje učestvuju još Portugal i Novi Zeland, dvije reprezentacije odigrale su prijateljski meč kako bi što spremnije dočekale važne duele koji slijede. A sve se završilo opštom tučom, koju je započeo Stefano Manćineli.

Vieo pogledajte na našem potralu www.mtsmondo.com.
Samo on zna šta ga je toliko iznerviralo kod Erona Dunerkampa, da bi nasrnuo na njega i izazvao opšti metež na terenu, koji se poslije prekida od šest minuta utišao, a meč nastavljen do pobjede Italije od 81:75.

Italijani će se boriti za jedno upražnjeno mjesto na Evrobasketu, zajedno sa reprezentacijama Francuske, Portugala, BiH, Belgije i Finske. Njihove dodatne kvalifikacije počinju 5. i trajaće do 30. avgusta, kada će pobjednik otići na EP i to u grupu sa aktuelnim prvakom Rusijom, Njemačkom i Letonijom.

Veliko je pitanje da li će FIBA dozvoliti Manćineliju (na slici) da učestvuje u tim kvalifikacijama poslije ovog poteza...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC