• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Partizan sa Cibonom pre Splita!

Partizan i Cibona sastaće se u subotu, 22. marta, a Partizan i Split dan kasnije, umesto obrnuto, kako je prvobitno odlučio direktor NLB lige.

 NLB: Partizan sa Cibonom pre Splita! Izvor: MONDO

Zaostala utakmica 22. kola NLB lige između Partizana i Cibone biće odigrana u subotu, 22. marta, u terminu predviđenom za mečeve poslednjeg kola regionalnog takmičenja, saznaje MONDO.

Prema informacijama iz izvora bliskih pregovorima tri strane, odlučeno je da Cibona unapred odigra svoj meč poslednjeg kola sa Heliosom, najverovatnije u sredu, 18. marta, a da crno-beli 23. marta zatvore regularni deo sezone okršajem sa Splićanima u hali Pionir.

Na taj način bi Partizan i Cibona igrali istovremeno sa ostalim timovima koji se bore za pozicije u vrhu tabele, dok će Partizan i Split sutradan odigrati praktično prijateljski meč, pošto od njegovog rezultata neće zavisiti ničiji položaj na tabeli.

Crno-beli imaju skor 21-2 i obezbedili su prvu poziciju iako imaju utakmicu manje od drugoplasiranog Zadra.

Na drugoj strani, Cibona (13-10), Hemofarm, Olimpija, FMP Železnik, Crvena zvezda i Budućnost bore se za treće i četvrto mesto na tabeli, odnosno plasman u ULEB kup i prednost domaćeg terena u četvrtfinalu plej-ofa NLB lige, koje se igra na dve pobede.

Prošlonedeljna odluka direktora takmičenja Josipa Bilića, da se odloženi meč igra 23. marta, samo dan nakon redovnog kola, odnosno dva dana pre prvih četvrtfinalnih utakmica, izazvala je mnogo negodovanja u taboru Partizana, koji se paralelno bori za plasman u četvrtfinale Evrolige i ima krajnje zgusnut raspored.

Izmenom prvobitne Bilićeve odluke obezbeđen je "regularniji" završetak regionalnog takmičenja.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC