• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: "Big Ben" opet u Detroitu

Iskusni centar Ben Valas dogovorio je sa Detroit Pistonsima jednogodišnji ugovor, za veteranski minimum od 1,3 miliona dolara.

 NBA: "Big Ben" opet u Detroitu Izvor: MONDO

Sajt ESPN objavio je da će ugovor biti potpisan početkom iduće nedjelje.

Nekada najbolji defanzivac lige postao je slobodan agent, kada su Finiks Sansi otkupili posljednju godinu njegovog prethodnog ugovora.

U jednoj od najatraktivnijih trampi ovog ljeta, Valas je sa Sašom Pavlovićem poslan iz Klivlenda u Finiks, u zamjenu za Šakila O'Nila.

Popularni "Big Ben" bio je jedan od lidera ekipe Detroita, koja je 2004. godine osvojila titulu šampiona, a godinu dana kasnije izgubila u finalu od San Antonio Sparsa. Onda je Pistonse napustio trener Leri Braun, Valas se u sezoni 2005/06 dosta svađao sa Flipom Sondersom, pa je na kraju potpisao četvorogodišnji ugovor sa Čikago Bulsima vrijedan 60 miliona dolara.

Iako je zarađivao kao nikada u karijeri, bio je samo sjenka nekadašnjeg skakača i blokera, pa su ga "trejdovali" prvo Čikago, a nedavno i Klivlend.

Generalni menadžer Pistonsa, Džo Dumars, planira da ga u sljedećoj sezoni koristi kao rezervnog centra, ali prije svega kao vaspitača mlađih košarkaša, koji više pažnje posvećuju napadu nego odbrani.

Iz tima koji je u finalu plej-ofa 2004. iznenadio favorizovane Los Anđeles Lejkerse, ostali su samo Ričard Hamilton i Tejšon Prins.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC