• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Kari, hvala!

Da više ne postoji nikakva šansa da Svetislav Pešić ostane na Malom Kalemegdanu, Zvezda je u subotu potvrdila zahvalnicom na svom sajtu.

 ZVEZDA: Kari, hvala! Izvor: MONDO

Poslije više od dva mjeseca sporadično vođenih pregovora, (dez)informacija, nagađanja, približavanja i udaljavanja, u prvo vrijeme će biti teško zamisliti tekst ili priču o košarkaškom klubu Crvena zvezda, u kojem neće biti pomenuto ime i prezime "Svetislav Pešić".

Ali koga nema bez njega se može i mora.

Da više ne postoji nikakva šansa da Pešić ostane na Malom Kalemegdanu, Zvezda je u subotu potvrdila zahvalnicom na svom sajtu.

"Crvena zvezda želi da se zahvali svom bivšem treneru Svetislavu Pešiću na svemu što je učinio u protekloj sezoni. Poznati trener prepoznao je tešku situaciju u kojoj se klub nalazio u avgustu prošle godine, prihvatio činjenicu da je tada Zvezda imala svega četiri prvotimca i preuzeo posao koji u tom trenutku nije bio nimalo jednostavan".

U tekstu se podsjeća da crveno-bijeli poslije godinu dana saradnje sa Pešićem mogu da se pohvale dvojicom seniorskih reprezentativaca, osvajačima medalja na juniorskom prvenstvu Evrope i na Univerzijadi.

"Što je najvažnije, kostur tima je sačuvan. Mladi igrači, većinom reprezentativci, kvalitetniji su za godinu dana igranja ali i rada sa vrhunskim trenerom. U istom periodu, formiran je i B tim koji predstavlja budućnost Crvene zvezde".

Crveno-bijeli "sa žaljenjem" konstatuju da saradnja sa Pešićem neće biti nastavljena.

"I pored toga što je postojala želja da Svetislav Pešić vodi ekipu sa kojom je proveo prvu godinu, poštujemo stav istaknutog stručnjaka. Pešiću želimo sve najbolje u daljoj karijeri i za njega će vrata Malog Kalemegdana uvijek biti širom otvorena".

Zvezda uvjerava navijače da će pitanje šefa stručnog štaba biti riješeno u najkraćem mogućem roku.

Pešić je predvodio Zvezdu do finala plej-ofa Superlige i finala nacionalnog Kupa, ali su košarkaši Partizana ipak osvojili oba trofeja. Crveno-bijeli su igrali i na završnom turniru NLB lige, a izmakao im je plasman na Fajnal ejt Evrokupa.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC