• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Ko to tamo piše?

Vijest da će Partizan angažovati reprezentativca Slovenije, Sanija Bećirovića, propisno je iznervirala trenera crno-bijelih Duška Vujoševića.

 Vujošević: Ko to tamo piše? Izvor: MONDO

On se oglasio sa priprema crnogorske reprezentacije za kvalifikacione utakmice "B" divizije prvenstva Evrope, a namjera mu je da "zaštiti igrače i klub", kako je objavljeno na zvaničnom sajtu šampiona Srbije i NLB lige.

"Pojedini listovi već duže vrijeme, svjesno i bez obaveze prema istini, lansiraju seriju senzacionalnih vijesti o Partizanu. One, kao i sve lažne informacije, imaju za cilj da kreiraju nerealna očekivanja javnosti i destabilizuju tim i klub".

"Želja je da se u javnosti stvori slika da je Partizan, koji 'dovodi' Dašića, Bećirovića i druge, klub koji je veoma stabilan i da treba pomoći one koji nisu u takvoj situaciji".


Vujošević je istakao da razumije objavljivanje senzacionalnih vijesti, kao način da se novine prodaju u većem tiražu. Međutim...

"Kada je kontinuirano samo Partizan u pitanju, onda to pokazuje da se pojedinci stavljaju u funkciju određenih interesnih grupa. Isti su se već pokazali kampanjom protiv trogodišnjeg evroligaškog ugovora i dilemom ko će biti trener Partizana", poručio je strateg crno-bijelih i zaprijetio.

"Ukoliko se takva tendencija nastavi, otvoreno ću reći njihova imena pristalicama Partizana, pa onda neka ih čitaju samo navijači tih drugih klubova, na čiju su se stranu svrstali".

Vujošević je dodao da je Partizanu "potrebno mnogo, mnogo sredstava", jer nije riješio "skoro ništa od dugovanja" i Marfin banka mu "i dalje drži račun blokiran".

"Još nismo ni izbliza popunili vrlo skromni budžet i nalazimo se u nimalo zavidnoj situaciji. Partizan nije do kraja selektirao ekipu, ali to radi u skladu sa teškim uslovima u kojima se nalazi. Baš zato smatram da su tendenciozne informacije koje se plasiraju, ispod ljudskog i novinarskog nivoa".


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC