• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević o Guroviću, Gurović o Kešelju

Autor mondo.ba

"Čestitam mu na onome što radi sa ekipom", rekao je trener Mege o kolegi sa klupe FMP Železnika, koji je prokomentarisao igru Kešelja: "On je klasa".

 Milojević o Guroviću, Gurović o Kešelju Izvor: MN PRESS

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je posle plasmana u polufinale Kupa Koraća da je znao da će njegov tim imati veoma težak posao protiv FMP-a.

"Čestitam kolegi Guroviću na onome što radi sa tom ekipom ove sezone. Znao sam da nam preti opasnost od FMP-a, oba tima imaju mnogo talentovanih igrača, ali je na kraju Kešelj bio taj koji je prelomio utakmicu. Marko je bio tas na vagi koji oni nemaju, mada su pokazali veću želju od nas večeras", izjavio je Milojević posle duela u niškom Čairu.

Dodajući da "ima budućnosti za srpsku košarku" Milojević je istakao da je njegov tim u današnjem susretu tražio šansu u reketu.

"Tu smo imali prevagu nad FMP-om. Kada je reč o polufinalu, nadam se da moji igrači u taj meč neće ući opušteno", kazao je Milojević.

Trener poraženog tima Milan Gurović čestitao je Megi na uspehu istakavši da je Kešelj rešio meč u poslednjih 50 sekundi.

"Nismo imali rešenje za Kešelja. On je klasa. Moj tim je bio veoma motivisan da se dokaže, praktično smo 39 minuta igrali dobro", zaključio je Gurović.

Junak susreta Marko Kešelj ocenio je da je FMP izuzetno talentovana ekipa.

"Igraju agresivno, povremeno nismo imali odgovor na njihovu pikenrol igru i u jednom trenutku FMP je bio bliži pobedi. Međutim, sačuvali smo psihološku stabilnost i na kraju ipak zasluženo slavili", rekao je Kešelj.

Košarkaš FMP-a Stefan Lazarević priznao je zasluženu pobedu Mega Leksa, navodeći da su se on i saigrači borili do samog kraja, ali da ih nije poslužila sreća.

Mega Leks u polufinalu Kupa Koraća igra sutra od 18.30 sati protiv Vršca, koji je u četvrtak priredio iznenađenje savladavši Metalac iz Valjeva (78:73).

U drugom polufinalu Partizan čeka pobednika preostale četvrtfinalne utakmice u kojoj se večeras od 21 sat sastaju branilac trofeja Crvena zvezda i niški Konstantin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC