• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Igokea – Crvena Zvezda za 15 KM

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Ulaznice sa duel Igokee i Crvene Zvezde prodavaće se od sutra po cijeni od 15 KM, potvrđeno nam je u klubu iz Aleksandrovca.

 Na Igokea – Crvena Zvezda za 15 KM Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Navijači Igokee i Zvezde i ljubitelji košarke moraće da izdvoje nešto više novca nego inače da pogledaju meč koji se igra u nedjelju 15. marta u dvorani Laktaši sa početkom u 17 časova.

Za razliku od većine utakmica kada su karte koštale 5 KM i utakmice sa Partizanom, kada su karte koštale 10 KM, ovog puta cijena ulaznice je 15 KM.

"Karte po cijeni od 15 KM će biti puštene u prodaju u srijedu od 12 časova, a moći će se kupiti u buticima 'Primasport' u Banjaluci, u Gospodskoj ulici i na Malti, te u dvorani Nenad Baštinac u Aleksandrovcu i dvorani u Laktašima“, rečeno je MONDU u KK Igokea.

Na mečevima Igokee protiv Crvene zvezde i Partizana u Lakštašima dosad je bilježena velika posjeta, uprkos višim cijenama ulaznica, a na njima je uvijek prisutan veliki broj navijača "vječitih" iz RS.

U prošlom duelu Igokee i Crvene zvezde, crveno-bijeli su u Beogradu slavili rezultatom 76:71 i upisali svoju tada 12. pobjedu u nizu.

Komentari 8

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

rocky

I da dodam, Zvezdine karte za evroligu su bile 600 dinara...sad vidite koliko ste apsurdni...

rocky

Pa kako vas nije sramota?! 15 km.....alooooo 15 km...sram vas moze biti, i kk igokea i njihovog vlasnika, "kosarkaskog maga"

Pixy

Ma da...za svoj Partizan Igokea jedno, za Zvezdu drugo...samo da mu se ne okupljaju Zvezdaši, da mu u slabu tačku ne diraju!

cijena

Cijena za dolazak Zvezde i Partizana u Republiku Srpsku treba biti 50 KM, pa ko voli nek izvoli. Ioanko im se utakmice pretvaraju u seoske vašare, pijanke i huliganske ispade.

xxx

Utakmica ce biti bojkotovana od strane navijaca Crvene zvezde!!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC