• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tepić: Nećemo odmah blistati

Najbolji košarkaši Srbije otputovali su u Njemačku, gdje će sa selekcijom domaćina odigrati prve utakmice u sklopu priprema za EP.

 Tepić: Nećemo odmah blistati Izvor: MONDO

Selektor Dušan Ivković dan pred put je skratio spisak na 14 igrača, a šansu bi u subotu u Braunšvajgu (19 časova) i u nedelju u Desauu (17 časova) trebalo da dobiju:

BEKOVI: Tepić, Teodosić, Marković, Popović, Paunić i Tripković.

KRILA: Kecman i Bjelica.

CENTRI: Veličković, Erceg, Mačvan, Krstić, Perović i Raduljica.

"Pripremne utakmice služe za uigravanje. Vjerovatno protiv Njemačke nećemo blistati, ali cilj je da se spremimo za EP u Poljskoj, a ono počinje za nepune četiri nedelje", izjavio je Milenko Tepić.

Novica Veličković istakao je da je "više nego zadovoljan" prvim dijelom priprema, koji je tokom prethodnih 30 dana obavljen u Beogradu i u Folgariji.

"Jako dobro smo se fizički pripremili, ali uigravanje nam tek predstoji. Dugo smo čekali da vidimo šta smo uradili i koliko smo napredovali, zato će mečevi sa Njemačkom biti dosta zanimljivi".

BJELICA: Ne razmišljam o Poljskoj



Nemanja Bjelica je sigurno najveće iznenađenje na postojećem spisku. Prije deset mjeseci malo ko je uopšte čuo za njega, a sada je na korak od nastupa na prvom velikom takmičenju u karijeri.

Svestrani igrač Crvene zvezde prethodnih dana je uvećao šanse da uđe među 12 najboljih, pošto su zbog povreda ili bolesti otpali Luka Bogdanović i Marko Kešelj.

"Vjerujte da ne razmišljam o tome. Dajem sve od sebe da se nametnem selektoru, u reprezentaciji na svakom treningu mora da se pruži maksimum. Ali ne mislim na svoju poziciju, nego samo na to kako da odradim svoje obaveze i pomognem ekipi", skromno će Bjelica.

I do srpskih igrača su doprle vijesti o povredama i pehovima španske reprezentacije, našeg prvog protivnika na Evrobasketu (7. septembra). Ali svi kažu da se na to ne obaziru previše.

"Treba da gledamo nas i da damo sve od sebe, bez obzira na to ko je protivnik. Bićemo među najmlađima u Poljskoj, izgaranje mora da bude naš adut", naveo je Veličković, novi član Real Madrida.

Tepić je podsjetio da i selekcija Srbije ima određenih problema.

"Nadam se da će nas oni zaobići u budućnosti. Što se tiče Španaca, ne treba biti zlonamjeran. Treba gledati kako da se mi spremimo najbolje što možemo".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC