• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Niko ne voli Ričardsona

Kventin Ričardson prethodne četiri sezone je igrao za Njujork Nikse, ali je u noći drafta počela serija nevjerovatnih događaja u njegovom životu.

 NBA: Niko ne voli Ričardsona Izvor: MONDO

Nije sramota biti "trejdovan", većini NBA igrača to se dogodilo bar jednom u karijeri.

Ali promijeniti četiri kluba i to za manje od dva mjeseca? Takvim bilansom vjerovatno se ne može "pohvaliti" niko osim Kventina Ričardsona.

Dvadesetdevetogodišnji bek šuter u petak je postao član Majami Hita, gdje su ga Minesota Timbervulvsi poslali u zamjenu za centra Marka Blaunta.

Prethodne četiri sezone proveo je u dresu Njujork Niksa, a onda je u noći drafta počela serija nevjerovatnih događaja u njegovom životu.

Niksi su ga poslali u Memfis, dok je u suprotnom smjeru otišao srpski centar Darko Miličić. Samo nekoliko dana kasnije, otišao je u Los Anđeles Kliperse, u zamjenu za Zeka Rendolfa.

S obzirom na to da je za Kliperse igrao od 2000. do 2004, svi su pomislili da je to početak novog poglavlja u Ričardsonovoj karijeri i da će u tom timu ostati najmanje do kraja ugovora, koji ističe ljeta 2010. godine.

Međutim, sredinom jula se javila Minesota, u zamjenu za Ričardsona ponudila je trojicu igrača i - posao je zaključen.

S obzirom na to da su ga se vrlo brzo odrekli i Vulvsi, jasno je da im u trampi sa Klipersima nije bio cilj da dobiju Ričardsona, nego da se oslobode Sebastijana Telfera, Marka Madsena i Krejga Smita.

Kventin Ričardson sada je igrač Majamija, čiji je najveća (i jedina) zvijezda, Dvejn Vejd, njegov sparing partner u ljetnjim mjesecima!

Vejd je preko Tvitera izrazio oduševljenje tom trampom, a pošto je poznato da klupski operativci ne vole da ljute svoje asove tako što će im "trejdovati" ortake, čini se da Ričardson konačno može da počne sa raspakivanjem kofera.

Za devet sezona u NBA ligi prosječno je bilježio 11,5 poena i pet skokova po utakmici, dok je prošle sezone imao učinak 10,2 poena i 4,4 skoka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC