• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tejić respektuje Igokeu

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Prije dvije sezone dueli ova dva tima odlučivali su o plasmanu u vrhu tabele, ovog puta košarkaška publika u Laktašima ostaće uskraćena za takmičarski značaj derbija. Ne i za liepu košarku, bar prema najavama iz Aleksandrovca i Beograda.

 Tejić respektuje Igokeu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U nedjelju u 17 časova, Igokea će pokušati da veže i petu jadransku pobjedu, a Crvena zvezda da se na pravi način nadoveže na veliki trijumf u Istanbulu, zabilježen u četvrtak uveče.

"Spremamo se za meč sa Igokeom kao i za svaki drugi. Želimo da zabilježimo još jednu pobjedu u regionalnom takmičenju, iako smo odavno obezbijedili prvo mjesto u ABA ligi. Igokea svakako zaslužuje respekt, sigurno je da nisu tim za potcjenjivanje. U posljednje vrijeme igraju u dosta dobroj formi, upisali su četiri uzastopna trijumfa od čega čak tri na gostovanju", rekao je košarkaš Crvene zvezde Marko Tejić i dodao:

"Dosta dobro poznajem ekipu iz Aleksandrovca, a jedan od njihovih igrača je i moj Užičanin Dušan Katnić. U ekipi imaju mlade ali i iskusne igrače poput Jorovića i Džonsa. Glavnu snagu u reketu im predstavlja Duško Bunić, a Heslip se za kratko vrijeme dokazao kao sjajan šuter. Trener Željko Lukajić donio je dosta toga pozitivnog u ekipu koja u posljednje vrijeme igra sve bolje".

Talentovani krilni-centar naglašava da Crvena zvezda mora da ponovi ozbiljan pristup kao u meču sa Galatasarejm.

"Želimo od starta da nametnemo naš prepozntaljiv ritam u kome će akcenat biti na agresivnoj odbrani i dobroj igri u tranziciji. To je model koji nam je donio mnogo uspjeha ove sezone i od toga nećemo odstupati", istakao je Tejić koji, kako sezona odmiče, igra sve više i sve bolje.

"Trudim se da na svakom treningu i utakmicu opravdam povjerenje trenera. Što više vremena provodim u igri, to mi je veće samopouzdanje i sve bolje i bolje se osjećam na terenu. Trudim se da dam što je moguće veći doprinos u skoku i odbrani, a u svemu tome mi pomažu saigrači", konstatovao je Tejić.

Meč Igokea ­ Crvena zvezda Telekom igraće se u Laktašima u nedjelju od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC