• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Na Mega pobjedu

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

Košarkaši Igokee utakmicom protiv Mega Leksa završavaju sezonu u ABA ligi.

Košarkaši Igokee utakmicom u Sremskoj Mitrovici protiv Mega Leksa završavaju ovosezonski nastup u ABA ligi. Rezultatski ni jednom ni drugom timu utakmice ne znači puno. Igokea je slavila u prvom dijelu sezone u Laktašima, a tim iz Aleksandrovca je i prošle sezone u oba navrata bio boli od Mege.

„ Meni je mnogo bitnije da imamo tu energiju, da ponovimo naše igre iz poslednjih sedam, osam utakmica. Kada imate tu energiju u ekipi onda se i svi ostali, oni košarkaški elementi lakše poslože. Rezultat u utakmici protiv Mege može da dođe upravo iz te energije, a nama je ovo svakako jedan od poslednjih testova pred početak lige BiH. Mi imamo problem u rotaciji nakon odlaska Zlovarića, a nismo na poslednjem treningu imali ni Aleksandra Radukića koji je pauzirao zbog prehlade i nisam siguran da li će on biti u sastavu. Ne smijemo rizikovati zbog onog što nas očekuje i jednostavno moramo da da se popunimo na toj visokoj poziciji jer smo u situaciji da praktično nemamo ni kvalitetan trening", rekao je u najavi meča trener Igokee Željko Lukajić.

Od Brejdija Heslipa, koji je prvi strijelac lige očekuje se da nastavi u istom ritmu.

„Iako smo izgubili od Crvene zvezde Telekom u prošlom kolu za nas je to bilo veliko iskustvo ali uprkos porazu atmosfera u ekipi nije narušena. Na utakmicu protiv Mege idemo sa jasnim ciljem, želimo da pobijedimo i učinićemo sve na terenu da to i uradimo. Protivnika moramo shvatiti jako ozbiljno jer je to kvalitetan tim, ali svakako moramo pokušati ispraviti neke greške koje smo napravili u prošlom meču. Ukoliko maksimalno ozbiljno uđemo u utakmicu siguran sam da možemo pobijediti", rekao je Heslip.

Izvor: MN PRESS

Na drugoj strani tim Dejana Milojevića želi da se od publike u Sremskoj Mitrovici, bar što se tiče ABA lige oprosti pobjedom.

"Pred nama je jako bitna utakmica. Očekuje nas utakmica poslednjeg kola ABA lige i mnogo bi nam značilo da ostvarimo pobedu. Pobeda bi nam mnogo značila zbog pozicije na tabeli i to bi bio pravi način da završimo ovu sezonu u ABA ligi. Igokea igra jako dobro. Počeli su da igraju mnogo brže i ušli su u dobar ritam. Ja naravno, kao i uvek do sada, verujem u svoj tim i verujem da ćemo u subotu pružiti dobru igru i nadam se ostvariti pobedu", rekao je Milojević.

Meč Mega- Igokea igraće se u subotu u 21 čas ( RTRS).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC