• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Igramo dobru košarku

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee porazom od Mega Leksa završili sezonu u ABA ligi.

 Lukajić: Igramo dobru košarku Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Igokee postigli su čak 17 trojki i na kraju meč završili sa 96 datih poena. Čini se dovoljno za pobjedu...Ipak u posljednjem ovosezonskom meču za tim iz Aleksandrovca u ABA ligi nije bilo dovoljno, pošto je Mega postigla 100 i došla do prve pobjede protiv Igokee u regionalnom takmičenju.

"Drago mi je da sam ponovo bio u Sremskoj Mitrovici i da će ona ponovo postati mjesto dobre košarke. Navijači su fenomenalni i uživali su u ovoj utakmici, gdje smo prikazali dosta dobrih poteza. Vidi se da je Mega Leks mlad tim, sa dosta materijala, i da se sa njima radi. Želim im puno uspjeha, znao sam da će ovo biti teška utakmica. Mislim da smo loši u rotaciji, zbog negostatka visokih igrača. Mogu da budem zadovoljan rezultatom, jer se nama bitan igrač, Katnić, povrijedio tokom meča. Mi, kao i Mega smo se borili za poziciju više. Mislim da se sada vidi da ovaj tim nije onaj tim koji je bio, dosta je ovde urađeno i sada igramo dobru košarku. Čestitao bih Mega Leksu na pojbedi", rekao je trener Igokee Željko Lukajić.

Njegov tim je ligu završio sa devet pobjeda i 17 poraza.

Na drugoj strani Mega je ovu sezonu okončala sa 11 pobjeda i 15 poraza.

"Ovo je bila jako lepa utakmica za publiku, ali ne i za mene. Veliki je uspeh kada protivnik šutira sedamnaest trojki, a mi pobedimo, to je veliki uspeh. Igokea je podigla igru na viši nivo, i čitava ekipa je dobro šutirala. Ušli smo u naš ritam i igrali za koš više. Dali smo 100 poena, a to nije nimalo lako. Želim im sve najbolje u nastavku sezone", rekao je trener Mega Leksa Dejan Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC