• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragićević: Nisam htio u manji klub

Iako na početku prelaznog roka nije tako izgledalo, Crvena zvezda će i u narednoj sezoni imati starog kapitena - Tadiju Dragićevića.

 Dragićević: Nisam htio u manji klub  Izvor: MONDO


Slušajući Tadiju Dragićevića poslije "majstorice" finala plej-ofa sa Partizanom, moglo se sa sigurnošću reći da je odigrao posljednju utakmicu u dresu Crvene zvezde.

Ipak, tri mjeseca kasnije, on je jedan od malobrojnih seniora koji su se okupili na početku priprema crveno-belih za novu sezonu.

Pored nekoliko neprijatnih iznenađenja koja su se ovog ljeta dogodila na Malom Kalemegdanu - ostavka Slobodana Vučićevića, odlazak Svetislava Pešića, odnošenje koševa u režiji Vladimira Mašulovića - Tadijin ostanak sigurno spada u onu drugu kategoriju.

"Sa ljudima iz kluba sam imao dogovor da napustim Zvezdu, ali mi se nije ispunila želja da odem u neki veći klub. Bilo je priče sa Efes Pilsenom, njihovo interesovanje je trajalo skoro mjesec dana, ali zbog nekih okolnosti koje se nisu uklopile, do transfera nije došlo", rekao je Dragićević na prvom treningu u hali Pionir.

Kapiten crveno-belih imao je i rezervne kombinacije, ali...

"Dva-tri kluba u Španiji su me čekala, a ja sam dugo čekao Efes, pa su u međuvremenu i te varijante propale. Na kraju nisam htio da odem po svaku cijenu, u klub bez visokih ambicija. Riješio sam da ostanem u Zvezdi, ovde mi je dobro i želim da zajedno imamo dobru sezonu".

Na prozivci je bilo dosta novih, mladih lica, a od starijih samo Tadija, Štimac, Bakić i Stević, kao i Kešelj u civilu. Bjelica, Kikanović i Milošević imaju obaveze na međunarodnoj sceni.

"Lijepo je vidjeti da imamo dosta talentovanih mladih igrača. Sigurno je da ćemo dobiti i neka pojačanja, mislim da ćemo tada biti sposobni za velika djela. Nemamo još šefa struke, po nekim procjenama, dobićemo ga najkasnije za nedjelju dana. Dok se to ne dogodi, tu je Ljuba Vidačić".

Dragićević je najsrećniji što mu koljeno poslije dvije teške sezone više ne zadaje probleme. Sada može da se u potpunosti koncentriše na obaveze na parketu.

"Volio bih da i ja i tim uradimo nešto značajnije. Trofeje ne mogu da obećam, obećavali smo ih svake godine. Bili smo jako blizu prošle sezone i volio bih da na proljeće pređemo tu granicu. Ali do tada ima još dosta vremena".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC