• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-beli One Team posetio Pančevo

Autor mondo.rs

KK Zvezda i Specijalne Olimpijade Srbije nastavili da šire svest o velikom broju osoba koje nisu pismene, koje imaju samo osnovno obrazovanje, kao i o onima koje imaju smetnje u razvoju.

Crvena zvezda Telekom i Specijalne Olimpijade Srbije nastavili su da sprovode projekat Learning2Play – Učimo kroz igru. U sklopu te akcije, koja je usaglašena sa Evroliginim projektom One Team, posetili su Pančevo.

U Specijalnoj školi "Mara Mandić" u Pančevu održan je prvi čas matematike kome je prisustvovalo sedam članova Specijalne Olimpijade Srbije i sedam pančevačkih osnovaca iz OŠ Miroslav Mika Antić i OŠ Stevica Jovanović.

Ceo program bio je prilagođen inkluzivnom radu, a zajedničko rešavanje zadataka stimulisano je kroz igru i međusobno zabavno takmičenje.  Osim Pančeva, crveno-beli karavan posetiće i Zrenjanin, Čačak i Pirot, s tim da će akcija biti sprovođena i u Beogradu.

Svi učesnici projekta dobili su poklon pakete Telekoma Srbija, koji je partner akcije Learning2Play, a obezbeđeni su i udžbenici iz matematike i srpskog jezika, kao i Evro-Giunti školski pribor, bojanke i knjige iz engleskog jezika. IDEA je obezbedila slatkiše.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC