• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štimac: Malo vremena za pripreme

Košarkaši Crvene zvezde prošle godine su počeli sa radom tek 1. septembra, ali su uprkos kasnom "paljenju motora" imali uspješnu sezonu.

 Štimac: Malo vremena za pripreme Izvor: MONDO

Ovog ljeta su krenuli dve sedmice ranije, međutim, u nekompletnom sastavu i bez prvog trenera.

Zato je Vladimir Štimac izrazio bojazan da ekipa neće uspjeti da se uigra do 10. oktobra i početka NLB lige.

"Malo je vremena. Treba se pripremiti za sva takmičenja, ukomponovati ekipu, uklopiti sve kockice", odgovorio je na pitanje da li je mjesec i po dana dovoljno za kvalitetne pripreme.

"Ali biće dosta trening utakmica. Koliko smo upoznati, klub je prihvatio poziv da učestvujemo na nekoliko turnira, pa se nadam da ćemo profunkcionisati i da će na kraju sve biti OK", dodao je Štimac.

Zvezda će po izboru šefa struke - u zavisnosti od njegovog opredjeljenja - ostati da radi u Beogradu ili će otići na planinu, Zlatibor ili Kopaonik. Izvjesno je da će učestvovati na turniru u organizaciji češkog Nimburka, a zatim i u Istanbulu od 30. septembra do 3. oktobra.

Poslije toga ostaje još nedjelju dana za "fine radove" pred gostovanja Budućnosti i FMP-u u okviru regionalnog takmičenja.

"Sigurno ćemo se boriti i 'pucati' na najviše, a šta će biti od svega, ne znam i ne bih da prognoziram. Trudićemo se, naporno trenirati i raditi, a siguran sam da će nas klub maksimalno podržati", istakao je srčani centar crveno-bijelih.

On je prije godinu dana bio jedno od pojačanja, sada je igrač na kojem se bazira budućnost tima. Došli su i neki novi klinci, poput Radosavljevića, Nedovića, Rondovića, Drenovca, koji bi trebalo da potpiše ugovor...

"Sve su to veliki potencijali, Zvezdina budućnost. Što se tiče mene, osjećam se kao svoj na svome, već znam šta treba da se radi i kako. Sigurno ću pružiti sve za klub".

Ambicije?

"Volio bih da napredujem još više nego prošle sezone, da sve nas zaobiđu povrede i da se borimo. Pa neka najbolji pobijedi", zaključio je Vladimir Štimac.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC