• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Markus i Lazić su zaigrali, to je važno

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih dao je veći značaj kompletiranju ekipe od rezultata utakmice u Kaunasu.

 Radonjić: Markus i Lazić su zaigrali, to je važno Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Telekom zaigrala je u petak u kompletnom sastavu posle dva meseca i to njen trener ističe kao važniju činjenicu od rezultata utakmice protiv Žalgirisa.

Branko Lazić nastupio je u Kaunasu (kao starter) tri minuta posle mesec i po oporavka, a Markus Vilijams istrčao je na teren nakon preskočene utakmice protiv Mega Leksa.

Amerikanac je igrao 20 minuta i šutem za tri u finišu pokušao da zaustavi pad crveno-belih u završnici. Međutim, nije pogodio, a Zvezda je u poslednjim trenucima ispustila šansu da dokrajči Žalgiris.

Poput nekih prethodnih utakmica u Top 16 fazi, crveno-beli vratili su se iz dvocifrenog minusa, potpuno preuzeli kontrolu na obe strane terena, ali su stali kada je odlučivano pitanje pobednika.

"U drugom periodu napravili smo dosta grešaka, što je prouzrokovalo mnogo bolju igru Žalgirisa u napadu. Jednostavno, to su iskoristili na pravi način. U nastavku smo odreagovali veoma kvalitetno. Igrali smo veoma čvrsto i agresivno u odbrani, napad je takođe funkcionisao. Uspeli smo da stignemo vođstvo Žalgirisa i u poslednoj četvrtini čak da dođemo do šest poena prednosti. Međutim, nismo uspeli da utakmicu prelomimo u svoju korist", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, cilj crveno-belih biće da u sličnim situacijama održe intenzitet u igri što je duže moguće. Duže nego u Kaunasu, Berlinu ili Atini.

"Mislim da je na temu našeg karaktera dosta rečeno tokom sezone. Zadovoljan sam kako smo igrali u tom periodu igre, jer smo posle napravljenih grešaka uspeli da se konsolidujemo i da u nastavku pružimo vrlo dobru partiju. Ono što svakako želimo je da periodu tako kvalitetnih izdanja budu što duži".

Ekspedicija Zvezde doputovaće u Beograd u petak oko 20.00 časova. Neće imati mnogo vremena za pripremu utakmice protiv Metalca (ponedeljak, 20.30), ali je sada definitivno da će i u Valjevu igrati kompletna.

"Veoma je bitno da smo kompletirali redove za sve što nas čeka u nastavku sezone. Nadam se da ćemo u narednom periodu svi biti maksimalno spremni za izazove koji nas očekuju", rekao je Radonjić pre nego što se okrenuo narednom rivalu.

"Metalac je ove sezone bio najprijatnije iznenađenje u ABA ligi. Pružaju dosta dobre partije, u dvorani u Valjevu imaju zaista sjajnu atmosferu i sigurno će pružiti maksimum u nameri da nas savladaju. U prvom delu sezone odigrali smo neizvestan meč, ali naše ambicije su poznate - hoćemo da zabeležimo drugu pobedu u Superligi"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC