• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đekić na korak od Partizana, Dašić "u magli"

Osmostruki uzastopni šampioni Srbije, košarkaši Partizana, vrijedno treniraju u Beogradu kako bi u što boljoj formi dočekali novu sezonu.

 Đekić na korak od Partizana, Dašić "u magli" Izvor: MONDO

Treninzima crno-bijelih priključio se i juniorski reprezentativac Srbije Branislav Đekić, čime je nagovješteno da bi i konačno, poslije mnogo govorkanja i spekulacija ovog ljeta, mogao da pojača srpskog šampiona.

Iako sve liči da na gotovu stvar, sportski direktor kluba iz Humske Dragan Todorić "spušta loptu", iako je nedavno zvanično saopšteno da talentovani košarkaš neće nastaviti karijeru u ekipi FMP iz Železnika.

"Đekić je počeo da radi sa nama i narednih dana odradiće nekoliko takozvanih probnih treninga", zagonetno je izjavio za "Sport" čelnik crno-bijelih.

Pored Đekića "saga" oko navodnog angažmana crnogorskog reprezentativca Vladimira Dašića mogla bi da bude riješena u narednih dva do tri dana.

"Situacija je i dalje neizvjesna, toplo-hladno. Na trenutak je njegova pozajmica izvjesna i blizu je kluba, a onda sve ispočetka. Ipak, slučaj Dašić neće se prolongirati u nedogled. Ukoliko se ne dogovorimo u naredna dva ili tri dana, neću biti optimista po pitanju njegovog dolaska u Partizan", jasan je Todorić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC