• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Zvezda čeka pauzu sa 2-0!

Autor mondo.rs

Crveno-beli pobedili Metalac u Valjevu 76:69 i dočekali dugačak odmor od Superlige kao jedan od lidera, sa dve pobede u dva kola.

 I Zvezda čeka pauzu sa 2-0! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS



Bez Nikole Kalinića u rotaciji, Crvena zvezda drugi put je ove sezone gostovala Metalcu. I ponovo pobedila.

Pred 2.000 posetilaca valjevske Hale sportova, tim Dejana Radonjića odlično je sarađivao u prvom delu utakmice i sabrao čak 15 asistencija za 17 pogodaka iz igre. U drugom nije igrao u istom ritmu, ali je ipak sačuvao prednost do kraja, koji je lako mogao biti potpuno "otvoren".

METALAC - CRVENA ZVEZDA 69:76 (17:22, 15:18, 20:15, 17:21)

Domaćin se na startu suprotstavio zonskom odbranom, koju je brzo "rešio" najefikasniji igrač Zvezde Nemanja Dangubić, serijom od osam uzastopnih poena (dve trojke i zakucavanje), za rezultat 7:13.

Vladimir Đokić tražio je tajm-aut, a njegov tim se trgao tek pri maksimalnom vođstvu raznovrsnijih crveno-belih (22:13 u 9. minutu) i serijom 12:3 izjednačio na 25:25, predvođen Đorđem Majstorovićem (7 poena).

Međutim, period dobre igre Valjevaca "presekli" su Stefan Jović i Jaka Blažič, uzastopnim prodorima (27:31), posle kojih je vođstvo gostiju opet počelo da raste do rezultata poluvremena.

Metalac se nije predao, naprotiv.

Zvezda je zadržala vođstvo i na kraju treće četvrtine (52:55), ali su Valjevci uspeli da zaustave njen napad i da spreče lake poene. Crveno-beli su održavali prednost poenima visokih igrača sa linije penala (Cirbes, Mitrović), koje je prilično poremetio ulazak Slavka Vraneša.

Crnogorski gorostas "lupio" je čak tri blokade za manje od dva minuta i stvorio napadački problem Beograđanima, koji su ostajali bez rešenja u reketu. Na drugoj strani, Mladen Jeremić i Nemanja Protić pogađali su za "minus tri" (50:53) i nagovestili uzbudljiv kraj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC