• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Sve je u redu sa Kalinićem

Autor mondo.rs

Krilni košarkaš Crvene zvezde Telekom nije bio u timu za meč sa Metalcem, ali će već od utorka ponovo trenirati sa saigračima.

 Radonjić: Sve je u redu sa Kalinićem Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Uspešno je Crvena zvezda Telekom prošla kroz Valjevo u 2. kolu Superlige, iako je trener Dejan Radonjić zbog "gustog rasporeda" odlučio da odmori jednog od najboljih igrača svog tima, Nikolu Kalinića.

Krilo crveno-belih nije igralo protiv Metalca, ali bi trebalo da se nađe na parketu već u četvrtak protiv Panatinaikosa.

"Kalinić preventivno nije bio u timu, ali ga već u utorak očekujem na treningu", rekao je Radonjić na konferenciji za medije posle pobede u Valjevu.

Što se tiče utakmice, trener crveno-belih istakao je kvalitetnu igru rivala i rekao da je zadovoljan zbog ispunjenog cilja tj. osvojenih bodova.

"Želeli smo da od starta uspostavimo našu igru i dođemo do prednosti, ali smo tek u završnici uspeli da slomimo veliki otpor sjajnog Metalca i ostvarimo ono što smo priželjkivali. Ambijent je bio sjajan kao i svaki put u Valjevu, tako da me to više i ne iznenađuje".

Rivala i publiku pohvalio je i Nemanja Dangubić:


"Znali smo da Metalac ima kvalitetnu ekipu, što je već dokazao ove sezone i drago mi je zbog pobede u teškom meču, kao i zbog lepog ambijenta u kojem je odigrana utakmica", rekao je bek crveno-belih.

Zvezda u četvrtak od 20.45 u Hali Pionir igra poslednji meč Top 16 faze Evrolige protiv Panatinaikosa, a potom se okreće polufinalnom duelu ABA lige protiv "večitog rivala".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC